Poród w Kartuzach vs. Kościerzynie?

Temat dostępny też na forum: Żukowo Rodzina i dziecko
Witam. Zbliża mi się termin porodu i szukam jakiejkolwiek opinii na temat szpitali w Kartuzach i Kościerzynie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poród w Kartuzach vs. Kościerzynie?

Rodzilam w maju w Kartuzach. Szybko mnie przyjeli. Potem badanie przez pania ginekolog, bardzo miłą zreszta. Na sali porodowej znajduje sie prysznic, pilka i worek sako. Na miejscu uzupelnia sie plan porodu. Polozna pomocna i mila, gdy trzeba bylo to ustawiala do pionu ;) Mi podali oxy na wywolanie i gaz rozweselajacy, ktory troche mi pomogl. Mąż byl caly czas ze mna i przecinal pepowine. Sale poporodowe sa pojedyncze, 2ki i jedna 3ka, w sumie 17 miejsc. Obok sal znajduja sie lazienki z prysznicem. Jest tez miejsce do przygotowania mm. Personel ogolnie mily i pomocny, akurat ja nie moge narzekac. Jasno i czysto. Tylko jedzenie nie pasowalo do diety matki karmiacej. Polecam jesli nie masz zagrozonej ciazy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...