Zofia - opinia (1) Super zabawa, fajna obsługa, duży wybór tras dostosowanych do równego wieku.... Zofia Gosia - opinia (1) Swietna strefa dla Juniora. Fajna zabawa na świezym powietrzu. Gosia rewelacja (1) po 2 urodzinach organizowanych na placach zabaw chcieliśmy czegoś innego dla... ela
świetne miejsce (1) świetny punkt dla rodzin z dziećmi, bezpieczna zabawa, miła obsługa! Oferta... Monika URODZINY SPORTOWE polecam (2) Polecam Port Brzeźno i animatora Krystiana na urodziny typu olimpijskiego,... Małgorzata Ułanowska Super urodzinki (1) Chciałam serdecznie podziękować za możliwość zorganizowania urodzin w tak... zadowolona mama Organizacja urodzin w Parku linowym (1) W parku byłam już kilkakrotnie do tej pory korzystając tylko i wyłącznie z... Mariola Rewelacyjna zabawa ! (1) Świetnie się bawiliśmy z całą rodziną w parku linowym! Trzy trasy do wyboru... Michał Polecam urodziny Pirackie (1) Panie Kubo, dzięki za super imprezkę, dzieciaki są wniobowzięte!! Polecam... Stasiek Wyśmienita zabawa!!! (1) Wyśmienita zabawa!!! Marcin zadowolona (1) Byłam w niedziele z 3 letnia córką. Miejsce bardzo fajne i przyjazne... Edyta super miejsce (1) Bardzo fajne miejsce, polecam osobom lubiącym aktywny wypoczynek! Byłam tam 2... ola zadowolony - opinia (1) Zgadzam się ze trasy sa wymagające i dzięki temu sprawiają dużo radości,... zadowolony