Porta Via

Pizzerie

Gdańsk, Wielkopolska 27A

Arkadiusz - ocena (1) Świetna obsługa i super jedzenie polecam Arkadiusz Mariusz - opinia (1) Zamawiałem trzy dania kotlety panierowane i nugetsy. Jedzenie okropne.... Mariusz Mieszkaniec osiedla. - opinia (1) 15 minut temu zakupiłem kurczaka z rożna, w domu okazał się kurczaczkiem waga... Mieszkaniec osiedla.
Ten obcy - opinia (1) Obsługa - musiałem się o paragon upomnieć. Menu takie sobie. Jakość potraw-... Ten obcy Maciej - opinia (1) Bardzo dobra pizza i szybka dostawa. Polecam. Maciej jestem rozczarowana jakoscią obsługi i potraw (2) Dziś zamówiłam pizzę,i jestem mocno rozczarowana jakością tejże oto... madleine Obsługa wątpliwie przyjemna (2) Starsza pani przyjmująca zamówienia zarówno te telefoniczne jak i na miejscu,... Szymon najlepsza pizza jaką jadłem (1) pizza jest przepyszna, mega dużo składników, tu nikt nie szuka oszczędności... Artur Wnęk Jakość pozostawia wiele do życzenia... (1) zamówiłem kebab z podwójnym mięsem. Nie spodziewałem się jednak podwójnych... Mikołaj Chodnikiewicz Ports via (1) Jakosc pizzy i potraw niestety coraz slabsza. Wszystko wprost ocieka... Asia Polecam (1) Jestem od niedawna stałym klientem zamawiającym z reguły Kebab. Jestem bardzo... Stały klient. Rewelacja (1) Przepyszna pizza !! Ciasto cienkie delikatne super wypieczone. Składników... Natalia