Inga - opinia (1) Polecam. Szukałam mieszkania w Gdańsku o określonych parametrach. Czas,... Inga Elżbieta - opinia (1) Bardzo dziękuję za sprzedaż mieszkania! Jestem zadowolona ponieważ Pani... Elżbieta Omijać z daleka tego pośrednika! (2) Radzę nagrywać każdą rozmowę z panem jak i jego pracownicą. Na rynku istnieją... Dorota
Nie polecam (2) Pan Rękawek to wyjątkowy cwaniak i nie odpuści żadnej okazji do wykorzystania... Konik wieloletnie doświadczenie (2) Kupiłam mieszkanie dzięki Pośrednictwu Rękawek. Nie byłam do niego przekonana... darnowi NIE POLECAM (1) Pan Rękawek był pośrednikiem gdy wynajmowałam mieszkanie. Nie polecam -... Niezadowolona klientka bardzo dobra (2) Z oporami zgodziłam się na umowę na wyłączność, ale warto było. Zakup też... Dorota Rzetelnie. Fachowo.Najwyzsz ocena. (2) Polecam Pana Dariusza oraz Pania Xymene jako facowcow w swojej branzy. Pelna... Alicja i Artur pomocni bardzo (2) dzeki Panu Darkowi w kilka miesiecy sprzedalem mieszkanie, ktore inne agencje... tomciu850 Nie polecam korzystania z usług tego biura! (3) Nie chcę się rozpisywać, żeby negatywne emocje związane ze sprzedażą... Klientka Cwaniactwo i arogancja w jednym! (3) Próba kupna nieruchomości gruntowej - brak jakichkolwiek podstawowych... kupiec profesjonalnie, choć czasem szorstko (1) Polecam tę firmę. 23 lata na rynku i wykształcenie prawnicze właściciela... Julian Polecamy Biuro Nieruchomości pana Rękawka (1) Dzięki pomocy BNDR udało się sprzedać nasze mieszkanie bardzo szybko, sami z... Małgorzata Nie polecam korzystania z usług tego biura (1) Niesłowni jako pośrednicy, nie dotrzymują obietnic telefonów, nie udzielają... J. Odradzam korzystanie z tego biura pośrednictewa (1) Odradzam korzystanie z tego biura pośrednictwa. Próba sprzedaży mieszkania w... Niezadowolony Klient Nie polecam (1) Kupowałam mieszkanie, Rękawek jest magistrem prawa, ale tak naprawdę to nic... Klaudia Profesjonalna obsługa, rzetelne wywiązywanie się z umowy. Polecam (1) Profesjonalna obsługa, rzetelne wywiązywanie się z umowy. Polecam Leon B.