Pośrednik godny polecenia
Dodzwoniłam się do pośrednika bez żadnego problemu. Przez telefon uzyskałam wszystkie niezbędne informacje o które chciałam zapytać a które nie były zamieszone w opisie nieruchomości. Bardzo dobre przygotowanie merytoryczne. Umówiłam się na oglądanie godzinę po telefonie - duży plus za mobilność i elastyczność. Lokal okazał się taki jak na zdjęciach. Pośrednik przedstawił plusy i co również ważne minusy więc nie tylko zachwalał ale rzetelnie przedstawił mi nieruchomość. Tą samą ofertę widziałam w innym biurze nieruchomości ale telefon byl cały czas zajęty, a ładne zdjęcia i przejrzystość opisu skłoniły mnie do kontaktu właśnie z tym biurem. Dalsza współpraca potoczyła się jeszcze lepiej. Przedstawiono mi umowę a następnego dnia wprowadziliśmy lekkie poprawki, podpisaliśmy papiery, przekazaliśmy klucze i sprawnie i szybko mam wynajęty lokal. Dla biura nie zapłaciłam złotówki za obsługę. Przy zmianie lokalu napewno pierwszą rzeczą jaką zrobię to kontakt z tymże biurem. Z całego serca polecam każdemu.