GGG - ocena (1) Wszystko ok. Polecam GGG Z - ocena (1) Wspaniałe obozy! Moi synowie doskonale bawili się w Tleniu - świetna kadra,... Z Mama Stasia - opinia (1) Super zabawa, przygotowana opiekuńcza kadra, mój 8 letni syn zakochał się w... Mama Stasia
Mama Stasia - opinia (1) Super zabawa, przygotowana opiekuńcza kadra, mój 8 letni syn zakochał się w... Mama Stasia Robert - opinia (1) wszystko super - najlepsze obozy zimowe Robert Roza - opinia (1) Byłam na obozie letnim 2021 w pPoroninie, i śmiało mogę powiedzieć że to były... Roza KI - opinia (1) Pod każdym względem zawsze najlepsi! KI Karina - opinia (2) Tak korzystaliśmy. Wysłaliśmy syna na obóz w czerwcu na którym rozchorował... Karina Profesjonalizm (1) Corka spędziła na obozie w Stegnie na Camp4 Girls wspaniale wakacje. Firmę... Marzenna P. super!!! (2) Poszukiwacze Przygód z Gdańska to sprawdzone przeze mnie w tym roku biuro.... Kasia Super oferta kolonii! (1) Moje dziecko było już na 3 koloniach - ostatnio znalazłam w internecie obozy... Maja REWELACJA (3) Dwójka dzieci świetnie spędziła czas, są bardzo zadowolone i już planują... Rafał K. ... (1) Najbardziej zaj......ste biuro podróży jakie znam i nie ma co tu sie rospisywac wojtek.janek Kadra za młoda c.d 1 (2) Komentarz Pani na forum z dnia 23 lipca dotyczący Klubu Poszukiwaczy Przygód... Anna Radzikowska bardzo młoda kadra:( (2) Byliśmy uczestnikami obozu dzieci z rodzicami. Oferta wydała się super,... rodzic Pełen profesjonalizm, edukacja i doskonała zabawa dla dzieci (1) Moje dziecko było na obozie medycznym i psychologicznym - wróciło zachwycone... Renata SUPER (1) Obóz street dance w Poroninie, na którym była moja córka okazał sie strzałem... Aleksandra Owczarek Zadowolona obozowiczka. (1) Ja jestem bardzo zadowolona z obozów Poszukiwaczy Przygód. Lubię aktywnie... Karolina Polecam! (1) Witam! Postanowiłam dopisać swoją opinię, po tym jak zobaczyłam zdanie... Mama