Poszukiwana

Poważna, empatyczna, uśmiechnięta, optymistyczna kobieta dla 40latka.
Szczupłego, wolnego, bezdzietnego. Niemajętnego lecz (podobno) wartościowego i uczciwego. Docelowo do związku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Poszukiwana

Krótko, zwięźle i na temat. Ciekawe czy ogłoszenie w takiej firmie zadziała?

I jeszcze uwaga techniczna: miałbyś większe szanse gdybyś podał namiary na siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się z @Crossem - nie jesteś zalogowany, żadnego maila nie podałeś, więc jedyną możliwością jest uzewnętrznianie się "kandydatki" na forum. A wiele dziewczyn tego nie chce. Podaj kontakt do siebie, to będę one mogły skontaktować się bezpośrednio z Tobą :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam, że jeśli naprawdę znajdzie się taka , która szuka kogoś i chce poznać to zada sobie trud by się odezwać i tu. Nie szukam wrażeń ani kobiet do "zabawy". Liczę na uczciwość oraz chęci od początku. Bo to dla mnie jest wymiernikiem tego jak mógłby wyglądać ewentualny związek w przyszłości z kimś takim. "Jeśli kocha to poczeka." Jeśli chce naprawdę to się postara ;)
Dałem ogłoszenie tu a nie na "towarzyskich".
Niemniej - dzięki za podpowiedź;)
Pozdrawiam;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Trans osoby z Trójmiasta (195 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.