Poszukiwana towarzyszka +/- 22-26 ! :)

Dzień dobry wszystkim :)

Przeprowadziłem się niedawno do Gdańska, gdyż tu skierowała mnie firma, najprawdopodobniej na stałe. Niewiele osób tutaj znam, dlatego poszukuję jakiejś sympatycznej dziewczyny, która miałaby ochotę pójść czasem na spacer, kawę, piwo, generalnie pokręcić się po Trójmiejskich ulicach i pogadać o wszystkim i o niczym. Niestety pracuję na dziwnie ustawionych zmianach i zazwyczaj wolne mam tylko weekendy, stąd ten temat na trójmiejskim forum. Ja jestem świeżo po studiach, więc ogłoszenie kierowane jest głównie do Pań w wieku +/- 22-27 lat. Mile widziana osoba prowadząca aktywny tryb życia (można wyskoczyć w tygodniu na jakiś fit, basen itp.) ale oczywiście nie jest to jakiś wymóg konieczny :P

Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukiwana towarzyszka +/- 22-26 ! :)

W takim razie świetnie trafiłeś, tu jest mnóstwo fajnych rzeczy do robienia :) trójmiasto ma bardzo bogatą ofertę różnych rodzaju zajęć...mamy długie i malownicze ścieżki rowerowe, blisko jest lotnisko, można wychaczyć tanie loty i spędzić weekend np. w Hiszpani za śmieszne pieniądze, różnego rodzaju promy, fishingi, w Gdyni jest świetny park trampolinowy , nazywa się JumpCity... I jeszcze wiele, wiele innych atrakcji na których wymienienie noc jest zbyt krótka ...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za reklamę Trójmiasta, ale nie o tym ten temat :p Weekend tuż tuż, jeśli jakaś Pani miałaby ochotę to podaję GG 25225408
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No cóż, liczyłam raczej na zaproszenie do wspólnego zwiedzania, a zastałam tylko podziękowanie :)

Bo brzmiało to jak nudna gadka przewodnika w autobusie ze stawka 8,5 netto na śmieciówce.

:) ha ha faktycznie, ale mi jako babce nie wypada tak bezpośrednio faceta nagabywać więc próbowałam dać szansę :) i zaleciało tanią gadką, chociaż 8,50 za samo gadanie...biorę :)))

Musisz mi wybaczyć brak zaproszenia, ale właściciela nicku "Kocio" zinterpretowałem jako osobę płci męskiej :P W takim razie zapraszam gdzieś na spacer, tylko kiedy by odpowiadało? :)

Może być i dzisiaj,może stogi plaża, ładną promenadę mają
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

~Kocio
2014-09-06 22:38:36

Trochę późno napisałaś ;p Odezwij się na tym gg ;)

Przecież wiedziałam że dopiero rano tu zaglądniesz.
Nie mam gg, ale mam skype :kocio psocio

A ja nie mam skype ;)

AKTUALNE :)

Oh ale ja na śmieciówce mam 45 za godzinę

Od siebie dodam, ze można uprawiać petting w wielu miejscach.
Chętny?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...