Poszukiwana zwyczajna Kobieta

Witam serdecznie.
Mam pytanie do wszystkich.
Zna ktoś może jakieś strony/portale dla osób poszukujących partnera? Zaznaczam,że chodzi mi o darmowe strony a nie takie, gdzie żeby odpowiedzieć trzeba zapłacić. Nie chodzi mi też o spotkanie erotyczne. Szukam tej jednej jedynej. Wiernej szczerej i zwyczajnej Kobiety.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

trojmiasto.pl ogłoszenia towarzyskie. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

10 lat temu to się tutaj działo na forum teraz nawet w towarzyskich ogłoszeniach stypa. Może jeszcze jakieś stronki? Tu już mam ogłoszenie, ale dzięki za pomoc

Sorki za spóźnienie ... :] Co my tutaj mamy... ba bla bla, bla bla... bla bla bla... No jest to do zrobienia, osiągalne i realne.
No dobrze, mamy to. Lista wymagań akceptowalna. Teraz, dla równowagi, z czym siadasz do stołu?
Co, że tak "powiem", wnosisz do relacji?
Kasy niet?, Seksu niet? ... o co ubiegam się? O jaki rodzaj "partnerstwa"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na różnych portalach musisz wykazać się ogromną cierpliwością. Bo znaleźć kogoś odpowiedniego to naprawdę wielka sztuka

Bue he he :] Głupich nie sieją...
Podobno tinder wymiata ;) i można znaleźć księciunia z bańki :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

kto z was poznal kogos z forum ogloszenia towarzyskie sex bez zobowiazan???? tylko szczerze... (76 odpowiedzi)

tak jak w tytule kto z Was poznal kogos kozystajac z ogloszenia sex bez zobowiazan lub szukkam...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...