Poszukiwany fachowiec do wykonania szafy do zabudowy (do przedpokóju)

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
witam!

Poszukuję dobrego (i niedrogiego- nie wiem czy to można pogodzić..) fachowca do wykonania szafy w przedpokoju. Szafa powinna mieć wymiary długość 1,8m, głębokość 0,7m, wysokość do sufitu (ok 2,6m). Myślę że najlepszy układ by był taki: na dole półka na buty, w części środkowej - przestrzeń na kurtki płaszcze itd, na samej górze jeszcze jedna pólka. Szafa z drzwiami rozsuwanymi, a nie otwieranymi. Mozecie kogoś polecić ? Jeśli jakiś fachowiec wykonywał u Was taką szafę, to poprosiłbym najlepiej o informacje takie jak: cena, z jakiego materiału, ile czasu trwało wykonanie pracy, no i idelanie by było aby ktoś podesłał mi zdjęcie swojej szafy, jeśli takowym dysponuje (moj mejl: mrcin26 małpa gazeta pl, trzeba oczywiście dodać kropkę gdzie potrzeba i usunąć spacje!)

Dziękuję!
MArcin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukiwany fachowiec do wykonania szafy do zabudowy (do przedpokóju)

Prosze to jest num tel do pana ktory wykonuje zabudowy 668 253 044

cześc, a moglabys cos więcej napisac na temat tego pana?
pracuje dla jakiejsc konkretnej firmy, czy to jednoosobowa firma stolarska? w jaki sposób pracuje?
dzieki z góry za informację

NIE PRACUJE DLA ZADNEJ FIRMY WSPOLPRACOJE Z KOLEGA I NAPRAWDE ROBIA TO SOLIDNIE I CENOWO SA KONKURENCYJNI

Re: Poszukiwany fachowiec do wykonania szafy do zabudowy (do przedpokĂłju)

That's a mold-breaker. Great tkhiinng!

9bcSjJ fdxbehszlzad

hej, mam do wykonania podobną szafę do przedpokoju. czy skorzystałeś z podanego tu na forum stolarza czy z kogos innego. czy możesz polecić wykonawce.
pozdr

Moge naprawde polecic pana ktory robil mi dwie szafy i bez zadnych zastrzezen. Jedna szafa w sypialni zostala tzn. drzwi oklejone tapeta wybrana przezemnie. Naprawde polecam.

RYHU Z KRANU TO OGARNIA TAKŻE JUTRO O 18 NA JEDYNCE Z NIM POGODOJCIE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mąż wykonuje szafy wnękowe. Posiada probniki płyt oraz profili Indeco. W przypadku zainteresowania prosze o kontakt na maila, wyślę zdjęcia niektórych mebli, które maż wykonywał. Mąż nie pracuje dla żadnej z firm dlatego ceny ma bardzo konkurencyjne. Zapraszam.

alicja20051@wp.pl

Musi kupić od jednej z tych firm dla których nie pracuje wszystkie materiały, od oklejonych półek po drzwi suwane więc zapewne sprzeda całość taniej, bo pewnie z chęcią dołoży do Pani szafy z własnej kieszeni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

SchĂśner Beitrag, wobei man 99% von dem MĂźll der in den SEO-Foren geiehrsebcn wird, ohnehin knicken kann. Ist doch meist eh nur rumtheoretisiererei

Jeśli poszukujesz specjalisty od mebli, w tym od wykonania szafy pod zabudowę, znalazłam dobrego specjalistę w internecie.
Znalazłam go w serwisie http://www.ktozbuduje.pl , kiedy wykonywałam u siebie szafę do wnęki.
Fachowiec był solidny i niedrogi.
Mam nadzieję, że pomogłam.

Zakład stolarski ,zapraszam http://www.meblodar.com

CZY WY JESTEŚCIE NIENORMALNI ODPISUJECIE NA POSTY SPRZED 3 LAT CO ZA TŁUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?