Poszukuje MARIETTY

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć!!

A mnie sie bardzo podobaja 3 sukienki, które chodza mi po głowie (wszystkie z Marietty) :25-02, 26 - 15 i 013.......

Czy wiecie jakie są ich ceny, a może któraś z Was ją ma i chce odsprzedać albo będzie chciała (do wrzesnia mamy czas)....tylko mały problemik jest w tym iz nie nosze rozmiaru 34 czy 36, ale niestety jeszcze 44 - choć mocno wierzę, że do sierpnia będzie już 40!!

Czy któraś może mi pomóc???

Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuje MARIETTY

a jakie suknie Cię dokładnie interesują. Ja mam rozmiar 40/42 i szyłam suknię na miarę w Mariettcie. Mam ślub w czerwcu - dokładnie 10.06.2006r. a potem będę chciała suknię sprzedać.

http://www.suknieslubne.biz.pl/05Md_sabrina.html

to ta suknia. Mam do niej już kupione rękawiczki i będę miała welon.

pozdrawiam.

ups, to nie jest ta sukienka. Sprawdziłam numery, tak więc pewnie Cię to nie będzie interesować.

Życzę powodzenia w poszukiwaniu

ja zamówilam piekna sukienke z Marietty, wlasnie niestety 44;)
na maila wysle fotki jak chcesz. slub mam 3 czerwca. A kiecka fajnie wyszczupla:)

MadziaK prosze przeslij mi zdjęcia, jesli możesz, równiez po slubie.....wówczas, jak niczego nie wymyslę - a nie sądzę - to dogadamy sie co do zakupu - bo naprawde jestem zainteresowana

hej! a ja zamówiłam sobie 012- podobna do 013(zreszta 013 moja kuzynka ubiera na slub w czerwcu, rozmiar 42-44, ale ona wypozycza)