Poszukuję dziewczyny na spacery

Poszukuję dziewczyny w celu wspólnego spędzania czasu na terenie Trójmiasta i okolic.
Interesują mnie spacery/wycieczki krajoznawcze, rekreacyjne; zarówno nadmorskie jak i terenowe (po szlakach).
Chciałbym, aby poszukiwana dziewczyna była w moim przedziale wiekowym czyli 16 - 26 lat.
Nie bawią mnie wirtualne znajomości, stąd z osobami zainteresowanymi mam zamiar spotkać się od razu (umawiamy się telefonicznie).
Jeżeli masz zamiar popisać sobie z kimś anonimowo na necie a potem zniknąć to daruj sobie, bo i tak długo nie popiszesz.

Jeżeli zainteresował Cię wątek i spełniasz wymagania to zapraszam do znajomości, napisz mi prywatną wiadomość lub pozostaw jakieś dane kontaktowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuję dziewczyny na spacery

ile masz lat dokładnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....