Poszukuje kobiety

Czy znajdę w Gdańsku kobietę która by chciała spotkać się bez zobowiązań i bez kasy mam 32 lata mam na imię Tomasz, jest chętna niech pisze tomasza@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Poszukuje kobiety

Oczekujesz, że napiszesz...
Cześć jestem Tomasz, nie mam kasy, nie chcę się wiązać, jestem brzydki, nieśmiały, niewiele sobą reprezentuję* ale... mam duże ciśnienie i chce mi się. Może przyjadę do Ciebie i zaspokoisz mnie? A potem wrócę do domu.

Ty to na poważnie piszesz?
To chyba tylko jakaś straszna desperatka a i to nie do końca, bo kawa i lokal jakiś mieć musisz. Przecież nie pójdziecie do śmietnika.
No chyba, że przypadkiem trafisz na nimfomankę. Odda Ci się wszędzie i bez gadania, ale to raczej ona wykorzysta Ciebie a nie Ty ją :P

OMG.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chej juz napisałam do ciebie i anonim zle piszesz i się nie martw ja jestem chętna i mam swoją firmę dom i wezme go do siebie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z całym szacunkiem, nie chcę Cię oceniać ani negować tego co piszesz, ale... patrząc po pisowni... oraz adresach IP... odpowiadasz sam sobie jako kobieta :P ;) :D
Ech...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

IP to ty masz ale w głowie koleś, jesteś pedofilem i zazdrość cię bierze, bo żadna kobieta cię nie chce o jedziesz komuś, szukaj dalej a mu daj spokuj

"Roztrojenie jaźni"? ;P

Jeszcze jeden i mogą do brydża siadać ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

krótki penis a błona dziewicza (48 odpowiedzi)

czy facet który ma krótkiego penisa, poradzi sobie z błoną dziewiczą?

Tabletki powiększające piersi (17 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Nerwica (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...