Poszukuje kucharki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Poszukuje kucharki badz kucharza który przygotuje posiłki na wesele dla 90 osób za ok 3000 tysiace? Dodam, że sami chcemy zrobić roznego rodzaju sałatki, bigos i czesc ciast... Jezeli znacie kogos takiego (godnego polecenia) bardzo prosze o kontakt
pozdrawiam
Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuje kucharki

Wiesz co chyba nikogo takiego nie znajdziesz, to wychodzi po 33 pln za osobe, ale może jak na kawę i ciasto zaprosisz to starczy....

Chyba jednak sa tacy ....znajomi wynajeli kucharke za 1000 zł bez problemu i mieli przepyszne jedzonko.... Niestety ta Pani juz nie zyje...:(

Dla 90 osób za 3000?! Powodzenia. Ja mam dla 70 osób za 5000 i uważam że to nie jest dużo, a w cenie mam wszystko praktycznie oprócz napoji i alkoholi.

pewnie ze sie znajdzie. Tylko że będziesz musiała kupic sama produkty, które wskaże Ci kucharka. Powodzenia w poszukiwaniach.
Pozdrawiam serdecznie

Tak własnie chcielismy zrobić zeby wszystko samemu kupic gdyz mamy mozliwosc kupienie wielu rzeczy po nizszej cenie :)
Podałam taka wstepna cene (słyszałam ze pare osób płaciło nawet mniej)
ale w razie czego trzeba bedzie sie rozejrzec za jakas drozsza ;)
Takze piszcie kochani ile wy płacicie za swoje kuchareczki zebym mogla sie zorientowac w cenach ;)
pozdrawiam

Podnosze wateczek do góry liczac na wieksze zainteresowanie ;)
Polecajcie kucharki i kucharzy i piszcie ile biora od osoby....
pozdrawiam
Moniś