Poszukuję ludzi do wspołpracy na terenie trójmiasta

Witam serdecznie.
Poszukuję ludzi do współpracy na terenie Trójmiasta i okolic
Osoby ambitne i pracowite które nie boją się wyzwań i które chcą osiągnąć sukces, nieogrniczone możliwości zarobkowe, elastyczny wymiar godzin pracy, współpraca z młodymi szybko rozwijającymi się osobami na terenie całego kraju . Napisz do nas a przedstawimy Ci nasza ofertę wspólpracy.
Pozdrawiam Krzysztof Krawczyk.

Więciej informacji na www.perfume24.pl bądź drogą mailową krawczyk.fm@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuję ludzi do wspołpracy na terenie trójmiasta

Brzmi pięknie a skończy się tak że ewentualny/a zainteresowany/a dostanie torbę perfum i będzie zapieprzał z nimi od drzwi do drzwi i wciskał naiwnym.

Witam, brzmi i jest pieknie, ja nie oferuje takiego systemu pracy, chodzenie od domu do domu to dla mnie kpina z ludzi, ja oferuje budowanie własnej sieci w miejscu zamieszkania, rynek jest naprawde duzy, mozliwosci jeszcze wieksze, sprzedaz produktow FM to wasza indywiduualna sprawa, ja osobiscie sprzedawałem tylko znajopmym i rodzinie, zarobiłem kilkaset zł w miesiac, teraz nastawiłem sie na tworzenie sieci, bo to jest klucz do sukcesu. W razie pytan prosze pisać, wytłumacze wszystko po kolei, nie jest to trudny biznes, tylko trzeba popracowac na poczatku, zeby poźniej miec z tego jak najwyzsze korzysci.

bez urazy ale nie wierzę w takie formy zarobku tym bardziej marek które zamiast rozprowadzać swój towar standardowo, rozprowadzają właśnie w ten sposób - ale życzę powodzenia.

Avon w stanach teź tak zaczynał :P

Nie tylko Avon, jest dużo więcej firm które pracują na takim marketingu, a ja osobiście znam osoby, które dorobiły się dobrych pieniędzy będąc właśnie w FM

Inne tematy z forum

księgowość (31 odpowiedzi)

Polecicie kogoś działającego w Gdańsku, najchętniej okolice Wrzeszcza, chodzi o obsługę...

Szukacie rzetelnego serwisu informacyjnego? (4 odpowiedzi)

Popularny i rzetelny serwis informacyjny jako jeden z nielicznych portali w Polsce informuje na...

e-papieros - gdzie kupić i jaki? (8 odpowiedzi)

Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić...