Poszukuję luksusowego apartamentu na terenie Gdańska

Temat dostępny też na forum: Inwestycje i deweloperzy Park Gutenberga
Szukam przestronnego i nowoczesnego apartamentu na mapie Gdańska, który zlokalizowany jest w cichym i zielonym miejscu. Zależy mi, aby w pobliżu znajdował się park lub las, gdyż mieszkałem klika lat w centrum miasta i potrzebuje spokoju i wyciszenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Apartamenty Park Gutenberga położone są w kameralnej części Gdańska. Dużym plusem jest ich położenie, gdyż centrum miasta jest w zasięgu ręki. Mieszkając tutaj naprawdę można odpocząć i zachwycać się naturą, gdyż wokół apartamentowca jest bardzo zielono. Inwestorzy zadbali również o komfort mieszkania, m.in. poprzez windę cichobieżną, komórki lokatorskie czy garaż podziemny.

Re: Poszukuję luksusowego apartamentu na terenie Gdańska

Apartamentowiec Park Gutenberga jest jednym z ekskluzywnych miejsc w Gdańsku. Ogromnym plusem jest garaż podziemny. Gdy przyjechaliśmy na oględziny to na pierwszy rzut oka wrażenie robi zalesiony teren oraz kameralna zabudowa apartamentów.

W Gdańsku też chcę wyróżnić bravo developera. Wyjątkowość miejsca oraz całej inwestycji pozwala powiedzieć, że jest to prestiżowa inwestycja. Apartamenty sąsiadują z lasem, co wiele osób zaskakuje, mówiąc, że mieszkają w centrum miasta. Położenie apartamentów gwarantuje zielone i zdrowe otoczenie. Jeśli zależy Ci na nowoczesnym i komfortowym apartamencie, warto zapoznać się z tą inwestycją.

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...