Poszukuję pierwszego auta w okolicach 2000-6000 zł

Mam 18 lat i niedługo zamierzam kupić swój pierwszy samochód. Tylko problem w tym, że nie mam pojęcia co wybrać. Mój budżet to około 2-6 tyś zł. Sporo dojeżdżam do pracy ze względu na pracę, a moja dziewczyna mieszka jakieś pół godziny drogi ode mnie.

Głównie szukam czegoś z przyzwoitym spalaniem i ładnie wyglądającego. Szybkość nie jest dla mnie problemem, ale dobra niezawodność to plus.

Obecnie rozglądam się głównie za trzema samochodami:

Toyota Crown Royal z 2005 roku

2005 Jaguar X-Type

2008 Lexus IS 250

Bardzo proszę o jakieś rekomendacje. Byłbym naprawdę wdzięczny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Poszukuję pierwszego auta w okolicach 2000-6000 zł

Czemu admin nie kasuje takich bzdur,za 2-6 tys zł to możesz co najwyżej kupić używane koła do takiego Lexusa,choć akurat w przypadku jaguara za 5 tys to jest szansa bo większość tych aut to gruzy które zarastają na osiedlowych parkingach...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Poszukuję pierwszego auta w okolicach 2000-6000 zł

Marzyciel jakiś 6 kola to jego górna granica jak ktoś mu dołoży, pewnie ma te 2 kola i to nie cale. Kup sobie wrotki bo na rower ci nie starczy ,i lepiej wróć do oglądania m4k na YouTubie i pisania mądrych tematów na forach hahahah
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wiem gdzie znajdziesz te auta za taką kwote ale jak znajdziesz to zapłaczesz sie na śmierć. Kolego poszukaj sobie poczciwego golfa albo innego passata, które nie zjedzą Cie po drodze finansowo a dowiozą 4 litery, dozbieraj i kup coś lepszego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest jakiś bot co wrzuca tematy z życia w USA ,więc pewnie zapomniał dodać że kwota w dolarach nie złotych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Auto kupione za mniej niż 6000 będzie wymagało solidnej naprawy. Polecam w takiej sytuacji usługi oferowane przez avanti. firma wykonuje regenerację zużytych części co jest korzystniejszym rozwiązaniem niż zakup nowych, a efekt jest ten sam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli szukacie auta z USA to polecam ofertę firmy SP Automotive. Za ich pośrednictwem zamówiłem swój samochód ze Stanów. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dobór wycieraczek (64 odpowiedzi)

Czas przygotować auto na wiosnę. Wraz z wymianą opon chciałabym zmienić również wycieraczki....

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (11 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Wypożyczalnia samochodów (121 odpowiedzi)

Szukam dobrej i taniej wypożyczalni! Samochód będzie mi potrzebny na okres świąt.