Poszukuję studenta architektury wnętrz

Poszukuję studenta/ki architektury wnętrz do dokonania metamorfozy pomieszczenia przeznaczonego na salkę zabaw dla dzieci. Chodzi o pomieszczenie w pensjonacie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuję studenta architektury wnętrz

Za pół darmo? ;)))))))))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zwariowałeś! Za darmo......

gościu poprostu daje szanse komuś kto stawia pierwsze kroki w zawodzie a wy wielcy zazdrosni architekci co? od razu byliście tacy zarąbisci i za gruba kase robiliscie. polowa z was sie do niczego nie nadaje, z jakim wykonawca waszych bochomazów by czlowiek nie rozmawial to sie z was smieje. nie macie pojecia o zadnych detalach i o materialach. wrzucacie swoje chore urojenia w program na kompie a potem drukujecie zdjecia gdzie nawet wymiary sie nie zgadzaja, no lae gruba kase za to trzeba wziasc

Skąd wiesz, że jestem architektem? Skąd wiesz do czego się nadaje? Skąd wiesz, że nie mam pojęcia o detalach i materiałach? Skąd wiesz, że wymiary się nie zgadzają? Skąd wiesz jaką biorę kasę za projekt? Jednym słowem o czym ty pitolisz???

Komuś tak nadętemu jak stawia pierwsze kroki nigdy nie dałbym szansy. Jak ktoś stawia pierwsze kroki tzn. zaczyna coś robić nie może być takim bufonem i do tego krytykować innych. Nigdy nie będziesz kolego dobrym fachowcem,bo zbyt interesuje Cię mamona.

Witam, jestem absolwętką architektury wnętrz. Chętnie pomogę. Mój nr tel. 507-395-520

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (63 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (82 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...