Poszukuję szklarza - pomożecie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Może mi coś poradzicie. Poszukuje szklarza, który pod wymiar przygotuje lustro, a potem wklei je w łazience. Najlepiej niedrogo. Bo niestety trafiłam na gościa, który sporo sobie za to liczy. Może macie namiary na kogoś dobrego i niedrogiego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuję szklarza - pomożecie?

ja korzystałam ze szklarza w brzeźnie właśnie do lustra na wymiar do łazienki. dokładnie nie pamiętam ale zapłaciłam chyba cos około 400 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Korzystałam z usług szklarza na Chełmie moje lustro duże nie jest bo tylko 1metr x50 cm bez ramy ze szlifem ozdobnym ,zapłaciłam 105 zł ,co prawda nie wiem jak z robotą w domu ,bo mi szklarz taśmy nakleił i sama przykleiłam w łazience bo ja chciałam na kafle a nie wpasowane pomiędzy .

A szklarz na Biegańskiego na tyłach sklepu kubić .

Kryształ miszewko - robili nam wszystkie lustra , szkoło na balustrade i na schody - polecam

ostatnio zauważyłam szklarza na tyłach "zielonego jabłuszka" na kołobrzeskiej, jeszcze za pasmanetrią.
nie wiem czy jest dobry i jakie ma ceny - tylko piszę gdzie jest - może warto zadzwonić/podejść i zapytać.

podaję linka do gdańskich szklarzy ;) przy większości jest telefon, można się podpytać i popatrzeć gdzie najbliżej/najwygodniej...

http://www.nieruchomosci.egospodarka.pl/katalog-firm/pomorskie/gdansk/szklarskie-uslugi

nawet nie wiedziałam, że w Gdańsku jest tyle punktów :)

http://www.szklo-monter.pl/ ja brałam szkło na stól stad pan bardzo miły przywiózł i do domu i skasował mniej niż mówił, po jakims czasie zbilismy szybę i zamówilismy i dał nam duży rabat :)

Inne tematy z forum

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...