Potrzebna dobra dusza. Njlepiej sympatyczna, urocza kobieta ;) vol 2

Stary wątek;)

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=336683&c=1&k=2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Potrzebna dobra dusza. Njlepiej sympatyczna, urocza kobieta ;) vol 2

A ja dziś podśpiewywałam Co mi Panie Dasz.....i ka bum....nie dał mi na kolejny tydzień nic dobrego;)

Dobry wieczór się z Wami!

http://www.youtube.com/watch?v=8p2qxmz1Ty8 Czesław i Wdowa- Zapomniałam

Głośno proponuję :)

Niewidoczna,

jestem jestem:) Może trochę rzadziej bywam, ale czytam i słucham wszystko w temacie.

ULL nie znałam... prawdziwe

coś Ciebie mało tu ostatnio

no to ja..http://www.youtube.com/watch?v=g3fIdoANKXQ mój ukochany zespół od wieków Bon Jovi

Rogucki - Nadmiar

http://www.youtube.com/watch?v=03jVBEJiuw8

Czy ktoś z obecnych tutaj to zna?

A ja uwielbiam oglądać jak pioruy uderzają w tafle wody. Latem takie burze są super no i poskakac w nich można normalnie jak w deszczowej piosence ....
I'm singing in the rain...
http://m.youtube.com/?reload=3&rdm=m3hp7t53c#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DqsKkbn_Asfo&v=qsKkbn_Asfo&gl=PL

W deszczu ale w jeziorze:) Też lubię:)
Raaaanyyyyy, ale mi się chce spać. A to 22 dopiero;)

Ja jeszcze dodam, że uwielbiam być w wodzie kiedy tak leje. Może nie teraz, bo temperatura nie odpowiedna, ale jezioro podczas takiej ulewy plus błyski to cudna sprawa:)

Anty: no to skoro tyle razy spacerowałeś po tym chełmie to może kiedyś się mineliśmy?

Uwielbiam jak tak leje...powietrze po takim deszczu to coś cudonwego...człowiek czuje, że żyje!

Pomyśl ile wody i czasu zaoszczedzisz jak się po drodze do domu wymoczysz. Ja niestety wyszłam z psem i trzeba bylo garderobę zmienić ;)
Ale taka wieza jak pacholek była na wysokości centrum wzgórze, ale czy jeszcze istnieje? Lukne przy okazji.

Jest otwarta, ale są ograniczenia.
http://www.gdynia.pl/wypoczynek/informator/241_50603.html

A na Pachołka można wejść o każdej porze dnia i nocy.

Nie wiem jak u Was ale w Rumi właśnie wściekle pada;/ Może to ktoś wyłączyć? Chciałabym po godz 20 sucha do domu wrócić;/

Trochę daleko, ale można. Mi się zdarzało chodzić z Chełmu do Gdyni i z powrotem;)
Kilka razy próbowałem nawet żółtym szlakiem, ale udało mi się tylko raz i to z przerwą na drzemkę, gdy było już całkiem ciemno. Noce latem nie są jednak długie a do tego jeszcze wokół pełno zwierząt chodziło, więc się nie wyspałem:( Potem się okazało że kawałek dalej miały wodopój:P
Tyle że szlak to ciężka trasa, dużo pod górkę i z górki, do tego sporo kluczenia. W obie strony to 100 km, a idąc klasycznie, chodnikiem wzdłuż plaży, to nie jest wielki problem. Chyba największym problemem jest czas;)

Plusem szlaku jest jednak cień (co latem jest istotne), lepsze widoki (także kilka punktów widokowych) i zawsze się zobaczy jakieś zwierzątka, kilka sarenek, jakieś dziki;)

To zawsze mój największy dylemat gdy idę w stronę Gdyni. Wybrać spokój, cień i oglądanie pięknych widoków (drzewek i zwierzątek), czy wygodę, roznegliżowane kobiety i gofry w Sopocie?:) Wybór nigdy nie jest prosty:D

W Gdyni jest taka wieża widokowa, podobna do tej na Pachołku, tylko wyższa, ona jest obecnie otwarta?

Anty z Gdyni to byłby dluugi spacer, ale Twoje zachęcające opowieści są ... :)
co do gościnności się nie wypowiadam bo choc dojeżdzałam tam swego czasu do pracy przez prawie 2 lata to nic ciekawego się nie wydarzylo, ale fakt autem a nie na piechotę .
ja jeszcze uwielbiam podziwiać widoki z klifu orłowskiego oraz mola w orłowie, kameralnie i cudiwnie..

Nie wiem kto rozsiewa te opinie, ale rzeczywiście jest bezpiecznie. Muszę się jednak przyznać, że napojów "wyskokowych" mi nigdy nie proponowano. A inne wspomniane przez Ciebie sytuacje... hmm... Prawdopodobnie chadzam drugą stroną rzeki:)

eM, ja tam zawsze piechotą idę, więc żadnych 8 nie robię:p

~kruszynka, Z bastionu Żubra jest świetny widok:) Cienista nocą wygląda jak ten ognisty smok z 13 wojownika:D Zresztą schodząc z Chelmu Cienistą, w nocy, też jest ładny widok:)

Ta trasa wzdłuż rzeki, od Bastionów do mostu na Elbląskiej ogólnie jest bardzo miła. Ładne widoki, ławki, miejsca gdzie można się rozłożyć na trawie, przysiąść pod drzewkiem... dużo zieleni, dużo różnych ptaszków (chyba co roku można zobaczyć malutkie kaczki) :)))
Okolica też całkiem bezpieczna. Mimo że istnieją negatywne opinie o tych co mieszkają w okolicy, mnie tam spotykały same miły sytuacje:) Raz mi postawiono piwko, innym razem jakiś dziadek proponował mi napicie się wódki, była też jakaś nastolatka która proponowała mi seks... bardzo gościnna okolica;)

Westerplatte- od jakiegoś czasu swoje siedziby mają tu firmy działające 24/7 i ruch tym samym większy. Ale gdy mocniej wieje rzeczywiście sporo intymności. Dojazd dobry nawet dla niezmotoryzowanych.

Widok na miasto nocą fajny z górki obok Kaniennej Grodzy. I wschód słońca również...

Podpisuję się pod tym co napisała eM, mało, który mężczyzna ma ochotę podziwiać takie widoki:) A ja uwielbiam!!! Mogłabym się delektować godzinami - ZEN normalnie:)

Z chęcią bym takiego zen zaznała....bo ten tydzień dał mi się we znaki;/

Ostatnio próbowaliśmy się dostać na Westerplatte, ale niestety się nie udało :( po zrobieniu 8 odpuscilismy...
Co do zachodow słońca to Krynica Morska jak dla mnie jest również urokliwym miejscem.
Anty Ty widzę lubisz podziwiać widoki jak mało, który Facet normalnie już Cię lubię ;)

Trzecią taką miejscówką pod która zjadłem dużo śniadań jest Westerplatte:) Też miłe miejsce i nawet w sezonie, o świcie, człowieka się nie uświadczy.... więc można się też kąpać nago:P

Góra Gradowa już kilka lat temu była na tyle popularnym miejscem że trafiali się tam ludzie o każdej porze dnia i nocy. A teraz, jak okolica zdobyła opinię bezpiecznej, to dodatkowo zaczęło się pojawiać różne szemrane towarzystwo:(

Na zachód słońca najlepsza miejscówka to cmentarz Łostowicki:P Wokół kaplicy jest idealny punkt widokowy - słońce ładnie zachodzi nad drzewami:)))

Na taki dzienny spacer, to najlepsze są lasy od Matemblewa i kawałek za Złotą Karczmą - woda i mnóstwo malin:)

A ten wiersz jest dłuższy;)

The Who - Behind Blue Eyes http://www.youtube.com/watch?v=vd3r5qvVyRg
Oryginał bardziej mi się podoba niż cover Limp Bizkit

Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2U http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0&ob=av3e
Jej największy przebój - niewielu wie że napisał ją Prince, ale jak usłyszał jak ona to wykonuje, to jej ją podarował;)

Jego chyba najbardziej znany jest
Purple Rain - Prince http://www.youtube.com/watch?v=GRoN1R9qpZo To jest soundtrack do filmu, chociaż większość pamięta raczej to że robił soundtrack do Batmana;)

Chociaż ja wole:
Prince - Get off http://www.youtube.com/watch?v=70AxLVnkCL4 Słowa też ma niezłe:d

Ogólnie ciekawy artysta, chociaż mało znany, bo odkąd się postawił jednej z największych firm fonograficznych i zerwał kontrakt to działał bardziej w podziemiu;)

Może w tym roku zamiast sceny będzie ekran? Zobaczymy...
Wschód słońca.. hmmm fajna sprawa zwłaszcza w odpowiednim towarzystwie. Choć zachody też bywają cudne ...
No właśnie.to może ognisko połączone z zachodem? ....
Coś mi się widzi niewidoczna, ze ten Twój 26 może być bardzo realnym terminem... ;)

Inne tematy z forum

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (52 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...