ale taka z prawdziwego zdarzenia. Znalazlam wzor sukienki (wymarzonej) i teraz potrzebuje krawca, ktory mi ja uszyje. Jezeli znacie dobrych fachowcow w tej materii pls odezwijcie sie (dajcie jakies namiary).
00
Re: Potrzebna krawcowa/krawiec ...
~Grzegorz
(21 lat temu)
Zapraszam do naszej pracowni ślubnej w Gdańsku, więcej informacji na www.sofii.xcom.pl Szycie sukni ślubnej 400zł...Może Pani do nas przyjechać i zapoznać się z naszą ofertą jak i zobaczyć suknie już przez nas uszyte.
00
~Hanza
(21 lat temu)
Zadzwoń 306-62-72 - Specjaliści
00
~Jolanta Graban
(21 lat temu)
Co prawda nie zajmuję się szyciem, ale za to wykonuję przepiękne zaproszenia ślubne; zdobię je ręcznie, przez co są oryginalne.
zapraszam na swoją stronę: www.zaproszenia.vpc.pl
Dodatkowo współpracuję z salonem kosmetycznym,więc gdyby Panią to interesowało - proszę o kontakt.Telefon znajdzie Pani na mojej stronie www. Pozdrawiam serdecznie.
J.Graban
00
~ikaina
(21 lat temu)
Milka polecam ci pracownie sofii larso (ta ktora zareklamowal Grzegorz) szyje sobie wlasnie u p.Agnieszki sukienke i jestem bardzo zadowolona jakosc super a cena przystepna poza tym mi agnieszka doradzila i troszke pozmieniala moj pomysl ale z pozytkiem dla mnie:)
pozdrawiam
Ika
00
~Radio Arnet.
(21 lat temu)
ikaina napisał(a):
> Milka polecam ci pracownie sofii larso (ta ktora zareklamowal
> Grzegorz) szyje sobie wlasnie u p.Agnieszki sukienke i jestem
> bardzo zadowolona jakosc super a cena przystepna poza tym mi
> agnieszka doradzila i troszke pozmieniala moj pomysl ale z
> pozytkiem dla mnie:)
> pozdrawiam
> Ika
Sory - ale , czy to wasza reklama - zareklamój się gdzie indziej .i niepsuj nastroju innym zainteresowanym.
00
~kika
(21 lat temu)
ja szyję na oruni. tę samą firmę poleca hanza. szyją super i są sprawdzeni przez dość wymagające klientki. poza tym szyją sukienki na np. wybory miss pomorza i in. więc nie mogą być niedobrzy, bo kto by ich wtedy chciał. a z tego co słyszałam to p. sofi praktykowała kiedyś u nich- zresztąchyba z nienajlepszym skutkiem. ale to będzie twój wybór. p.s. swoją drogą nie słyszałam o sukience szytej na zamówienie za 400zł- trochę to podejrzane. nawet używane są droższe. żtczę żebyś dokonała trafnego wyboru; pozdrawiam, kika
00
pogoda
(21 lat temu)
A co to za firma na Orunii? Możesz dać namiary?
Dzięki, Pogoda
00
~kika
(21 lat temu)
ta firma to Gest Art. Studio; ul. piaskowa 8; tel.306-62-72
00
~Hanza
(21 lat temu)
pogoda napisał(a):
> A co to za firma na Orunii? Możesz dać namiary?
Gest Art Studio. - Suknie Ślubne - tel.306-62-72.
Od 12 Maja maja własna stronę - www.gest.com.pl
Polecam.
00
~Grzegorz
(21 lat temu)
Aby zareklamować swoją firmę musisz pisać na inne? Musicie być naprawdę w dużej desperacji aby tak zagrywać...
00
~kika
(21 lat temu)
prawda jest taka,że widziałam wasze sukienki i delikatnie mówiąc nie są zbyt gustowne. poza tym ja wcale nie pracuję w geście, a jeśli poczułeś się urażony moją wypowiedzią to może jest w niej trochę prawdy?
00
~Anna
(21 lat temu)
Grzegorz napisał(a):
> Aby zareklamować swoją firmę musisz pisać na inne? Musicie być
> naprawdę w dużej desperacji aby tak zagrywać...
Przepraszam czy ja jestem w desperacji. Poszukuje czego innego .- Sprzedam welon jesteś zainteresowany.
00
~Hanza
(21 lat temu)
Miłka napisał(a):
> ale taka z prawdziwego zdarzenia. Znalazlam wzor sukienki
> (wymarzonej) i teraz potrzebuje krawca, ktory mi ja uszyje.
> Jezeli znacie dobrych fachowcow w tej materii pls odezwijcie
> sie (dajcie jakies namiary).
Gest Art Studio. - Suknie Ślubne - tel.306-62-72.
Od 12 Maja maja własna stronę - www.gest.com.pl
Polecam wiadomość z dobrego źródła od mojej kuzynki,która szyła w tej firmie.- Zadowolona i wymagająca.
00
Marta
(21 lat temu)
Ja szyłam dwa lata temu w Geście na Oruni i w rezultacie nie byłam zadowolona. Okazało się że gorset był źle skrojony (za krótki)- przy zbieraniu pieniążków pod kościołem było mi widać plecy, a podczas siedzenia na weselu przód gorsetu (trójkątny dół) odginał mi się do góry, tak, że wyglądało to okropnie. Przy dobrze skrojonym gorsecie mojej siostry (kupiłą rok później gotową suknię) nie było takich problemów.