Potrzebny psychiatra od anoreksni

Temat dostępny też na forum: Wejherowo Rodzina i dziecko
Gdzie od Gdyni po Wejherowo można znaleźć psychiatrę od anoreksji dla 14- sto latki?
Przy wzroście 170 cm waży już 45 kg. Jak tak dalej pójdzie, to za chwilę będzie za późno na wszystko.
Może ktoś poleci dobrego lekarza, albo ośrodek w okolicy.
Pomóżcie proszę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Potrzebny psychiatra od anoreksni

nie wiem, gdzie w Gdyni, ale w AM w Gdańsku jest oddział psychiatrii, gdzie leczą anoreksję. Ponoć całkiem dobrzy lekarze

dziękuję bardzo

w Rumii przyjmuje dr Sowiński - bardzo dobry, uznany psychiatra, jest też anestezjologiem, poza prywatną praktyką pracuje w szpitalu - naprawdę zna się na rzeczy, nie tylko na psychiatrii ale potrafi połączyć objawy psychiczne z somatycznymi i skierować na właściwą diagnostykę i leczenie. Przyjmuje popołudniami na przeciwko tego centrum handlowego z kinem. Poszukaj w necie, na pewno znajdziesz :)

Na srebrzysku w szpitalu jest oddział dla dzieci i młodzieży i tam też się tym zajmują. Najlepsza byłaby współpraca lekarz psychiatra, psychoterapeuta i lekarz zajmujący się anoreksją.

O matko a ja mam ponad 30sci lat 170zm wzrostu i waze 48kg. Nie jestem zadna anorektyczka i zapewne nie bede.
Porozmawiaj moze z corka najpierw i zapytaj co sie dzieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jaki kupic e-papieros ??? (20 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Ciąża a wakacje za granica i latanie samolotem (16 odpowiedzi)

Dziewczyny, zanim urodzi sie dzidzia, chcielismy z mezem wyskoczyc jeszcze na wakacje w jakies...