Potrzebuję kilku informacji o WSAiB

Czy to prawda, że zajęcia na studiach niestacjonarnych odbywają się również w piątki?? Czy są to wykłady czy również ćwiczenia? Większość ludzi niestety pracuje ja np. w piątki pracuję do późnych godzin wieczornych. Czy zajęcia odbywają się w jednym budynku czy trzeba gdzieś dojeżdżać?
Wybieram się na Administrację :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Potrzebuję kilku informacji o WSAiB

Witam, Na wszystkich kierunkach studiow niestacjonarnych zajecia rozpoczynaja sie juz w piątek po poludniu ok. godz. 17. Jednak plan jest tak ułozony, ze na ten dzien przypadaja wykłady, czyli zajecia nieobowiazkowe. Sluchacze studiow niestacjonarnych to w wiekszosci osoby pracujace. Zajecia odbywaja sie w jednym budynku - w siedzibie WSAiB w Gdyni przy ul. Kieleckiej 7 - tuz obok przystanku SKM Gdynia Wzgorze Sw. Maksymiliana. Obok uczelni jest duzy przestronny i bezplatny parking.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

"Obok uczelni jest duzy przestronny i bezplatny parking."
haha A z której strony jest ten " duży i przestronny parking", bo studiuje tam 4 lata i do tej pory go nie znalazłam.....
Parkowanie to jedna waka o skrawek trawnika. A w okresie sesji zaparkowanie samochodu graniczy z cudem....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Parking jest zaraz koło kolejki,duży ja tam zawsze parkuje,także jest ok,Polecam tą szkołę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

ja też polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zenujaca BUDA! jeśli chcesz zaparkowac auto w weekend to musisz albo przy Nordea albo na Realu!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

popieram! żenująca BUDA do kwadratu!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3