Potrzebuję pomocy w zdiagnozowaniu mojego problemu psychicznego

Mam 22 M, 5'10, 180 funtów, bez leków, palę/vape, to jest mój główny problem medyczny, nie miałem wcześniej nic poważnego. Mam problem od około roku.

Tak więc pełnię służbę w armii amerykańskiej i mam problem z dostaniem się do szpitala z powodu moich problemów zdrowotnych. W każdym razie w zeszłym roku, na krótko przed rozmieszczeniem, miałem coś, co uważałem za atak paniki. Byłem w drodze i nagle wpadłem w panikę bez powodu, moje serce biło, myślałem, że umieram na atak serca. Nigdy wcześniej nie miałem. Po ataku miałem poważne problemy z jazdą. Potem miesiąc później wdrażam się i nigdy nie jeżdżę samochodem przez 7 miesięcy. Zauważyłem, że po wdrożeniu zaczynam mieć poważne problemy z koncentracją, a moja wizja zaczyna się rozmazywać. Kiedy się stresuję, nie mogę sobie z tym poradzić. Czuję, że coś jest o wiele gorsze niż jest w rzeczywistości. W ogóle nie radzę sobie ze stresem. Wracam z rozmieszczenia i znów zaczynam jeździć, a to jest naprawdę trudne. Mam 0 świadomości sytuacyjnej, która jest potrzebna do prowadzenia pojazdu. Najlepszym sposobem, w jaki mogę wyjaśnić, jak się czuję na drodze, jest to, że jeśli dwa samochody kierują się prosto w moją stronę, próbując mnie uderzyć, mogę uniknąć jednego z nich, ale z powodu braku świadomości sytuacyjnej zostanę potrącony przez drugi samochód.

Tracę rozum z żalu, nie wiedząc, na czym polega mój problem, a mój łańcuch dowodzenia nie daje mi żadnej pomocy medycznej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam 22 M, 5'10, 180 funtów, bez leków, palę/vape, to jest mój główny problem medyczny, nie miałem wcześniej nic poważnego. Mam problem od około roku.

Tak więc pełnię służbę w armii amerykańskiej i mam problem z dostaniem się do szpitala z powodu moich problemów zdrowotnych. W każdym razie w zeszłym roku, na krótko przed rozmieszczeniem, miałem coś, co uważałem za atak paniki. Byłem w drodze i nagle wpadłem w panikę bez powodu, moje serce biło, myślałem, że umieram na atak serca. Nigdy wcześniej nie miałem. Po ataku miałem poważne problemy z jazdą. Potem miesiąc później wdrażam się i nigdy nie jeżdżę samochodem przez 7 miesięcy. Zauważyłem, że po wdrożeniu zaczynam mieć poważne problemy z koncentracją, a moja wizja zaczyna się rozmazywać. Kiedy się stresuję, nie mogę sobie z tym poradzić. Czuję, że coś jest o wiele gorsze niż jest w rzeczywistośc https://speedtest.vet/ i. W ogóle nie radzę sobie ze stresem. Wracam z rozmieszczenia i znów zaczynam jeździć, a to jest naprawdę trudne. Mam 0 świadomości sytuacyjnej, która jest potrzebna do prowadzenia pojazdu. Najlepszym sposobem, w jaki mogę wyjaśnić, jak się czuję na drodze, jest to, że jeśli dwa samochody kierują się prosto w moją stronę, próbując mnie uderzyć, mogę uniknąć jednego z nich, ale z powodu braku świ https://showbox.tools/ adomości sytuacyjnej zostanę potrącony przez drugi samochód.

Tracę rozum z żalu, nie wiedząc, na czym polega mój problem, a mój łańcuch dowodzenia nie daje mi żadnej pomocy medycznej.
issue got solved
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...