Potrzebujesz porady! Holowanie Multi (10 motocykli) na wyjazd na Florydę.

Nasza grupa planuje udać się na tydzień rowerowy Daytona w przyszłym roku. Szukałem możliwości holowania 10 naszych motocykli. Myśleliśmy o przejechaniu się tam, ale ponieważ większość z nas zabiera rodziny, holowanie jest w tym momencie lepszą opcją.

Mamy 8 średniej wielkości motocykli ulicznych i 2 Harley Fatboys,

Wygląda na to, że 26-stopowa ciężarówka zmieści 6 rowerów (licząc według wymiarów) i kosztuje nieco ponad 1 tys.

Więc moje pytanie brzmi: czy ktoś próbował załadować tyle rowerów do jednej ciężarówki? Czy to działa?

A czy istnieją lepsze sposoby transportu rowerów niż U-haul?

Naprawdę nie robiłem tego wcześniej, koledzy jeźdźcy proszę poradzić !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nasza grupa planuje udać się na tydzień rowerowy Daytona w przyszłym roku. Szukałem możliwości holowania 10 naszych motocykli. Myśleliśmy o przejechaniu się tam, ale ponieważ większość z nas zabiera rodziny, holowanie jest w tym momencie lepszą opcją.

Mamy 8 średniej wielkości motocykli ulicznych i 2 Harley Fatboys,
https://xender.vip/
Wygląda na to, że 26-stopowa ciężarówka zmieści 6 rowerów (licząc według wymiarów) i kosztuje nieco ponad 1 tys.
https://omegle.onl/
Więc moje pytanie brzmi: czy ktoś próbował załadować tyle rowerów do jednej ciężarówki? Czy to działa?

A czy istnieją lepsze sposoby transportu rowerów niż U-haul?

Naprawdę nie robiłem tego wcześniej, koledzy jeźdźcy proszę poradzić !!

I got this,..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Prawo jazdy - jak zrobić? (16 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (11 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Jaki serwis Kia polecacie (7 odpowiedzi)

Hej. Mam problemy z silnikiem w mojej Kijance. Chciałem prosić o poradę, gdzie w Trójmieście...