Powiększanie ust

Skorzystałam z zabiegu powiększania ust kwasem hialuronowym u dr Sajnóg, po tygodniu przyszłam do kontroli, usta były niesymetryczne, po jednej stronie zrobiła się wielka bania, druga str ust pozostała jakby nieruszona, powiedziałam, ze jestem niezadowolona z efektu, pani dr stwierdzila, ze skonsultuje mnie z kierowniczką i tak się stało, przyszlam ponownie, dostrzyknęły mi 0,2ml z tej str, gdzie byl brak kwasu, oczywiscie usta nadal byly krzywe, grudki nie zniknęly, po dwóch miesiącach poszlam do innego lekarza w Sea Towers, stwiwrdzil, ze zabieg byl zle zrobiony i poprawil to na tyle, ile się dalo. Nigdy już nie wrócę do Invicty na powiększanie ust!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Powiększanie ust

Powiększenie ust najpierw 3x poprawki u dr Żyra a potem u kierowniczki, która chciała za to dodatkowych pieniędzy!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po wystawieniu tej opinii dostałam propozycję bezpłatnej poprawy ust w Sea Towers, zgodziłam się pod warunkiem, że zabiegu nie będzie wykonywać dr Sajnóg. Tak też się stało, za poprawkę nie płaciłam, uważam, że to dobra rekompensata za poprzedni nieudany zabieg. Pani dr, która tym razem robiła mi usta bardzo się do tego przyłożyła, usta były wypełnione symetrycznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja polecam mloda lekarke pol niemke. Na imie ma Stephanie i jakies bardzo trudne nazwisko.
Doktor zajmuje sie zabiegami powiekszania ust i innymi medycyny esteycznej!!
Prace wykonuje starannie, sterylnie, bezpiecznie, ma niskie ceny ze wzgledu na to ze dojezdza do pacjenta do domu. Preparaty takie jak w gabinetach.

Za moje usta wziela 300 zl za 0,5ml a od kolezanki za 1ml innego prepartu 500zl !!

Jest swietna i bardzo mila. Mozna do niej dzwonic o kazdej porze dnia i sama jeszcze zadzwoni zeby zapytac jak sie czulam po zabiegu nastepnego dnia :))

Po co przeplacac :) jej kom 503362165
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0