polecam, bardzo miła obsułga (1) Korzystałam ostatnio z usług Invicty. Naprawdę polecam to miejsce, pomimo... Joanna makijaz permanentny brwi - super (1) Pani Dominika jest super w tym co robi! Mialam robione brwi, nie moglam... Maryla Pawlowska Super (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Narzędzia wysterylizowane a kosmetyczka miała... Inka
Powiększanie ust (4) Skorzystałam z zabiegu powiększania ust kwasem hialuronowym u dr Sajnóg, po... Patrycja Idealnie! (1) Po wielu wizytach w różnych gabinetach kosmetycznych oraz gabinetach medycyny... Alicja Kosmetyczka (1) Polecam panią Wiolę - to co zrobiła z moimi brwiami to cud!! Ewa dr Bartocha (1) polecam bardzo sympatyczna Pani dr likwidowała mi naczynka na twarzy - mój... Bożena makijaż permanentny (1) Polecam p. Wiolę zafundowałam sobie makijaż górne kreski przed Sylwestrem... Kinga polecam (1) dawno nie widziałam tak oryginalnego z pomysłem a zarazem prestiżowego... Polka Zadowolone (1) W klinice korzystalysmy z uslug dermatologa dr Malgorzaty Zyry. Sposob bycia... Grazyna z corka Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona , że wybrałam tą klinikę. Bardzo się bałam ,... Ewa Super! Polecam! (1) skorzystałam z promocji happy mondays i wyszło bardzo tanio, robiłam makijaż... Krystyna makijaz permamentny (1) zrobiłas sobie pierwszy raz czarne kreski na górnej powece i jest super :)... iza polecam ! (2) Miło, nastrojowe i przede wszystkim profesjonalnie ! martarz usuwanie zmarszczek - dr Sajnóg der Kinderen (1) Pierwszy raz korzystałam z usług tego lekarza i mogę z czystym sumieniem... kilka_37 Gabinet kosmetyczny (3) Korzystałam z usług w gabinecie kosmetycznym.Jestem bardzo zadowolona przede... M Znowu jestem zadowolona (bardzo) (1) Korzystałam już z kliniki wcześniej, teraz skorzystałam z promocji happy... monia zadowolona Polecam (1) Bylam co prawda dopiero na jednym zabiegu ale ze wzgledu na to ze mieszkam w... Zadowolona klientka Polecam dr Oleszczuk (1) Bardzo profesjonalna obsługa, miły personel i świetni lekarze. polecam... olenka_la gorąco polecam (1) Polecam - wyszłam zrelaksowana i bardzo zadowolona z efektu wizyty :)... marta