Czy ktoś powiekszał biust tabletkami? Jesli tak to jakimi powiekszaliście oraz ile Wam się udało powiększyć? Z jakiego rozmiaru na jaki? I ile braliście?
Ale że nacierać tabletkami biust?? ;-p Nie wierz reklamom i bzdurom.
Ja sobie poprzez ćwiczenia wzmocniłam sprężystość mięśni klatki piersiowej. Biust jest jędrniejszy choć miseczka taka sama.
Już w sumie kilka lat temu widziałam reklame takich tabletek i do ich wypróbowania zbierałam sie od wielu lat bo ciekawiło mnie czy rzeczywiście takie tabletki są w stanie pokazać jakieś działanie i czy rzeczywiście może być tutaj jakiś efekt powiekszania. W koncu jednak postanowiłam wypróbowac. No więc padło na tabletki Perfect bust, bo miały najwięcej pozytywnych opinii i wydawały mi się najbardziej rzetelne. Udąło mi się powiekszyć biust o cały jeden rozmiar. No coż ;) Nastawiałam się na więcej ale i tak jestem zadowolona.
Szczerze mówiąc, nie wierzę w takie rzeczy. Sama miałam problem z brakiem piersi, to był mój ogromny kompleks. Dlatego zdecydowałam się na operację plastyczną. Wybrałam dr Annę Olender i dzięki niej moje piersi w końcu wyglądają pięknie i naturalnie. Mam implanty anatomiczne:)
Ja miałam tkliwość piersi ale w pierwszych dwóch miesiacach. Potem przeszło. W zasadzie to pierwsza rzeczą jaką widziałam przy powiększaniu biustu była ta tkliwość. Ale spodziewałam się tego bo jak czytałam sobie na innym forum o tabletkach to dziewczyny również pisały, że coś takiego miały.
Nie jest konieczny przy stosowaniu ale na Twoim miejscu bym na nim nie oszczędzała z uwagi na to, ze przy większym powiększeniu mogą się pojawić rozstępy i krem tym rozstępom zapobiega. Poza tym jest to najlepszy krem do biustu jakiego do tej pory używałam a wypróbowałam ich wiele :) Nawilża, ujędrnia i w sumie jak tabletki brałam prawie rok temu to kremu używam do tej pory.
Wiesz co, sama zastanawiałam się nad tym czy jest to placebo czy nie . Do czasu aż tabletek nie sprobowałam, Brałam je rowne 3 miesiące, Biust powiekszył się o jeden rozmiar. Czego dowodem jest to,ze musiałam sobie wymienić biustonosze na nowy rozmiar ponieważ były na mnie za małe. NIe wierzyłam, ale cieszę się ogólnie,ze spróbowałam.
ja powiększyłam biust tabletkami Breastfem. Trochę ciężko je kupić w Polsce za to dobrze znane są za granicą. Ja robiłam sobie kurację w UK powiem wam tak że po 2 miesiącach mój biust poowiększył się z B na średnie C to jak na tabletki chyba bardzo dobry wynik?