Operację powiększenia piersi u Pana Zdzitowieckiego robiam 2007 roku.
Jestem bardzo zadowolona profesjonalnym podejściem i późniejszym efektem zabiegu. Początkowo chcaiałam zrobić sobie biust wielkości D - Pan Zdzitowiecki mi odradził , trwierdząc ,że może byc to zbyt bardzo widocze i nienaturalne i mogą wyść zdeformowane przy moim byłym rozmiarze. Obecnie jestem właścielką ładnego biustu o wielkości C. Blizny sa słabo widoczne i idealnie wpasowane pod piersi. Bardzo mnie zaskoczyały te negatywne opinie aczkolwiek myślę-niektórzy nie potrafią zastosowac się do dokłądnych zaleceń lekarza i chcą byc od niego mąrdzejsi.Odnośnie jednej opinii,ze 5 minutowa wizyta kosztuje 100 zł. Mi poświęcono tyle czasu aby spokojnie odp. na moje pytania, pozatym nie leży nic na przeszkodzie żeby inni też się uczyli i kasowli 100 za choćby 5 min. nie ukrywajmy zabiegi plastyczne to póki co jeszce luxus za który trzeba płacić.Ponadto chciałm połączyć operacje piersi z koraktą nosa ale Pan doktor tez mi odradził aby robic to jednorazowo. Niebawem zgłosze się z noskiem ( jak do tego dojrzeję emocjonalnie :)). Czuję się rewelacyjnie z nowym biustem, który przed korektą był po prostu brzydki.Dziękuję