Pozdrowienia od Robina dla Basi z Gangu Urwisów
Do Gangu Urwisów trafiłam z Robinem, owczarkiem niemieckim, który po czasie spędzonym w schronisku ma problem z tolerowaniem innych psów. Chciałam dowiedzieć się, czy można mu pomóc, opanować odruch ataku na inne psy, oraz nauczyć się właściwie reagować, by zapobiegać sytuacjom potencjalnie konfliktowym między zwierzętami. W Szkole Pani Basi spotkałam się z dużym zrozumieniem i uwagą. Podoba mi się to, że każdy pies, niezależnie od swoich " przypadłości" jest traktowany indywidualnie, a skuteczne rady i zalecenia znamionują dużą wiedzę i doświadczenie Prowadzącej.
Pomoc jest konkretna i fachowa, Robin robi postępy i nie dość , że uczy się "dobrych" zachowań, to uwielbia swoje lekcje, bo traktuje je jak zabawę.
I dla mnie te spotkania są cenne! Gorąco polecam Panią Basię wszystkim, którzy chcą poznać i uczyć swoje psy, jak również zbudować z nimi więź, która jest źródłem ogromnej frajdy dla obu stron!
Pomoc jest konkretna i fachowa, Robin robi postępy i nie dość , że uczy się "dobrych" zachowań, to uwielbia swoje lekcje, bo traktuje je jak zabawę.
I dla mnie te spotkania są cenne! Gorąco polecam Panią Basię wszystkim, którzy chcą poznać i uczyć swoje psy, jak również zbudować z nimi więź, która jest źródłem ogromnej frajdy dla obu stron!