Pozdrowienia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Przesyłam pozdrowienia z Krakowa. Większość mnie tu nie zna ale swego czasu byłam częstym gościem. Pozdrawiam wszystkie - i te, które mnie znają i te, które mnie nie znają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pozdrowienia

Kropusiu a co Ty w Krakowie robisz?? to tylko 120 km od Gliwic, autostrada godzinka jazdy :)))

myslałam ze znalazłam pracę. Pracowałabym w Gdańsku, tu miałam być tylko miesiąc ale stwierdziłam ze to nie jest praca dla mnie. I pomysleć, ze dla tej pracy zrezygnowałam z innej oferty. Nie wyobrazasz sobie jakie mam nerwy z tego powodu.

OJOJ!! i co?? zrezygnowałaś?? a co to w Krakowie jest, jakieś szkolenie?? a w ogóle co za praca??

ojejku a kiedy do nas wracasz?
opowiadaj Kropusia szybciutko

czesc koleżanko z Moreny.
Jaka jest pogoda w Gdańsku?

w Krakowie jest główna siedziba i tu miałam byc miesiąc. To było na zasadzie "uczenia się" tej pracy. Powiem tylko ze miałabym do czynienia z podatkami, ale zycie prywatne musiałabym ograniczyc do minimum bo mogłabym dziś o 22 dowiedziec sie ze jutro gdziec jade... Taka praca jest w porządku ale za dobrą kasę... Nie moge sobie tylko darowac tej drugiej firmy.

tak co do Gliwic to razem z mężem przybyła mi rodzina w Zabrzu. Rozmawiałam dziś z mężusiem i ustaliliśmy ze w lecie do nich przyjezdzamy i wtedy tez przyjedziemy tu do Krakowa na porządne zwiedzanie..

to kropusia masz ta prace czy nie ?
kiedy wracasz do trójmiasta?

w Zabrzu?? to odezwijcie się jak będziecie kiedyś to moze jakieś spotkanko zmontujemy :)

nie ma sprawy, widzicie... nawet w Krakowie o was pamiętam. Przypomniała mi sie teraz moja rozmowa kwalifikacyjna na której o was opowiadałam...

rezygnuję

w grudniu prawie w ogole sie nie odzywałam bo miałam 4 propozycje pracy, do tego 2 kursy i tak nie miałam w ogóle czasu zeby pogadac. Był to bardzo goracy okres.

kurde, jak ja żałuję....

nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...widocznie gdzieś tam...czeka na Ciebie praca...

normalnie skręca mnie jak pomysle o tej pracy z której zrezygnowałam...

będe już lecieć bo jestem strasznie głodna

Jeszcze raz pozdrawiam i mam nadzieję ze następnym razem odezwe sie juz z Gdańska

pozdroofki!! trzym sie!!

Kropusia ;)
Nadal życzę powodzenia!!!
:)

cześc kobietki :) ja tez nadal szukam pracy :)
dostałam prace ...pracowałam sobie tydzień...po czym okazało się, że chcę mnie na 1/4 etatu (na papierze)
dodam tylko, że w rozmowie kwalif. "umawalismy się inaczej"
no cóż ... nie odpowiada mi 1/4
więc pracy szukam dalej .... i nie powiem ...mam kilka ofert na oku
w sumie można wybierac :)))

Ja ostatnio jestem bardzo niemile zaskakiwana opowieściami moich znajomych o poczynaniach ich pracodawców... To jest już gruba przesada, to, co robią!!! Tak nie może być!!!

Ale Tobie, Pomarańczko życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach i znalezienia odpowiedniego zajęcia. Na jak najleposzych dla Ciebie warunkach...

No i pozdrawiam cieplutko!

Inne tematy z forum

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (4 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...