Najlepsze przedszkole (1) Moje dziecko uczęszcza do oddziału tego przedszkola w Gdyni. Jesteśmy bardzo... Mama Diany Polecam (1) Wspaniała placówka. Kompetentne Panie, zawsze uśmiechnięte, pomocne.... Mama POLECAM!!!!! (1) Mój synek uczęszcza do przedszkola od września jest bardzo zadowolony - cóż... Mama
POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona. Moje dziecko codziennie opowiada o zajęciach,... MAMA Bardzo na plus! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru przedszkola dla naszego dziecka. Kadra-... Zadowoleni rodzice Bardzo dobre przedszkole! (2) Moje dziecko od pierwszego dnia polubiło to przedszkole. Miła i ciepła... Mama przedszkolaka dziecko z chęcią chodzi do przedszkola (1) placówka zajmuje dom jednorodzinny z duzym ogrodem wyposazonym w ciekawy plac... monika Polecam POZIOMKOWO (3) Nasz skrzat uczęszcza do tego przedszkola i jesteśmy bardzo zadowoleni... Zadowoleni rodzice. Poziomkowo (1) coś pachnie mi tu autoreklamą... też mama polecam (1) Nie będę się dużo rozpisywała gdyż moi poprzednicy ujęli wszystko co chciałam... Katarzyna NAJLEPSZE (1) Wypowiem się o Przedszkolu Niepublicznym w Mostach, ponieważ do niego... Mama zadowolonego przedszkolaka REWELACJA (1) Chciałabym się podzielić swoją opinią na temat przedszola POZIOMKOWO. Mój... Mama Kuby i Wiktorii WZOROWE PRZEDSZKOLE (1) Bez wahania oceniam POZIOMKOWO na 6+ . Moja córeczka UWIELBIA tam przebywać,... marta