Poznam

Hej mam 21lat , pracuje i uczę się, poszukuje koleżanki, kolegi większej grupy znajomych do wyjść na jakieś piwo, spacer po prostu pogadać mimo że mieszkam tu od roku nie miałam okazji poznać nikogo poza praca może w ten sposób się uda . Nie jestem przyzwyczajona do spędzania wolnych wieczorów w samotności . Mimo że mieszkam z dwoma dziewczynami jakoś nam się znajomość nie układa mają inne spojrzenie na świat. Pozdrawiam. Kontakt laluchnaaa@onet.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam

Nowych znajomości nigdy za wiele, jak znajdziesz czas to napisz ; ) a.karen@vp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam

Zapraszam do klubu mowcow toastmasters w sopocie, w budynku SWPS zaraz przy kolejce , spotykamy sie w kazdy poniedzialek o 18:30, wesola atmosfera , ciekawi ludzie chcacy sie rozwijac :) i poszerzac swoje horyzonty. A na koniec spotkania obowiazkowo integracja na piwko , kawe itp
pozdrawiam i zapraszam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...