Pozostaną miłe wspomnienia:)

Mimo, iż okres przygotowawczy oraz sam egzamin na prawo jazdy nie należą do łatwych to po pozytywnym zdaniu egzaminu w mojej pamięci pozostaną same miłe wspomnienia :)
Pracownikom Elki chciałam pogratulować profesjonalizmu oraz sympatycznej atmosfery, którą tworzą. Zawsze mogłam liczyć na wsparcie Pań z biura oraz moich instruktorów.
W szczególności chciałabym wyróżnić moją kochaną Edytke Kamińską, posiada ogromną wiedzę praktyczną oraz teoretyczną, rewelacyjnie uczy i pamiętajcie jak krzyczy to w słusznej sprawie!Edyta jest prawdziwym skarbem Elki..ustawcie się do niej w kolejce bo warto ;)
Dziękuję również Michałowi Rutkowskiemu, z którym wyjeździłam 30 h. Był to rewelacyjny, sympatycznie spędzony letni czas:) Polecam tego instruktora! Chciałam także podziękować Wojtkowi Plichcie. Dał mi kilka trafnych wskazówek przed samym egzaminem oraz zaaplikował zastrzyk pozytywnej energii! Sprawił, że na egzamin szłam z podniesioną głową i wreszcie uwierzyłam w swoje możliwości.
Na końcu wcale niemniej ważne podziękowania kieruję do Pań z biura. Pani Klaudio dziękuję za wsparcie, pamięć oraz uśmiech, który zawsze widniał na Pani twarzy.
Do zobaczenia na drodze! Buziaki, Karolina P.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pozostaną miłe wspomnienia:)

Ja??? O_O Krzyczę?? O_O Moje najszczersze gratulacje kochana :))))))) Uważaj na Tiry ;)))))

Re: Pozostaną miłe wspomnienia:)

Jak się nie uśmiechać kiedy do biura przychodzą tak sympatyczni kursanci jak Pani :). Pozdrawiam serdecznie.