Publiczne Pozytywne Przedszkole nr 3

Przedszkola

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 143

Ewelina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w PPP nr 3. Synek uczęszcza do przedszkola... Ewelina Jolanta - opinia (1) Jestem zadowolona. Bardzo dobra współpraca z nauczycielem prowadzącym grupę. Jolanta Michalina - opinia (1) Bardzo uprzejma kadra możliwość współpracy z RR Michalina
Dominika - opinia (1) Najlepsze przedszkole. Polecam. Dominika Lukasz sobiesiak - opinia (1) Przedszkole na zloty medal!!! Wszystko na plus, polecam wszystkim rodzicom:) Lukasz sobiesiak Magda - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole , polecam ! Magda Mama dziecka z przeczkola - opinia (1) Przeczkole czyste, dosyć zorganizowane. I dziecko chodzi chętnie. Mama dziecka z przeczkola Ewa - opinia (1) W PPPI nr 3 mam dwie córki, dziewczynki bardzo chętnie chodzą do przedszkola... Ewa Magda - opinia (1) Bardzo mile Panie' dzieci zadowolne i usmiechniete. Minus brak placu zabaw Magda Krystian - opinia (1) Pani Patrycja z grupy Sówek jest najlepsza! Krystian Marszeniuk - opinia (1) Bardzo, bardzo sympatyczna kadra, wiele zajęć i atrakcji dla dzieci .❤️ Marszeniuk Edyta - opinia (1) Super przedszkole i opieka polecam Edyta Mama - opinia (1) Cieszę się że nasz synek uczęszcza do tego przedszkola od samego powstania,... Mama Jarosław - opinia (1) Wszystko na najwyzszym poziomie. Jarosław Aneta - opinia (1) Jestem zachwycona przedszkolem i opieka nad synkiem. Aneta Katarzyna B - opinia (1) Jesteśmy w przedszkolu od samego początku, zaczynaliśmy od białych ścian i... Katarzyna B Dddd - opinia (1) Super Przedszkole, bardzo polecam Dddd Sandra - opinia (1) Super przedszkole. Super Panie. Pan dyrektor zawsze odpowie na nasze pytania... Sandra Patrycja - opinia (1) Wspaniała kadra nauczycielska ! Panie są ciepłe, uśmiechnięte i bardzo... Patrycja Brygida - opinia (1) Mój synek chodzi drugi rok do Pozytywnego Przedszkola nr.3 i jestem bardzo... Brygida