Pozytywnie zaskoczony
Od 4 lat pracuję w budynku A1, od conajmniej dwóch uczęsczałem do baru kantyna, a więc obok. O poczekalni słyszałem różne opinie, ale ostatnio przeważały lepsze, więc spróbowałem. I tu pierwsze zaskoczenie - mają stronę z daniami (myślałem, że takiej nie ma). Zaskoczenie drugie - porównując z kantyną - porcję większe i tańsze (kantyna - zestaw około 17 zł, chyba, że danie dnia...)
Porównując do kantyny są minusy - ze względy na wielkość - nie widać potraw jakie się zamawia (w kantynie jest taka możliwość), dwa - trzeba czekać do 5 minut, trzy - przy większej ilości osób jedna osoba w obsłudze czasem nie wyrabia.
Ale! cena, ilość i jakość - przegrywa z kantyną i po mimo, że byłem przyzwyczajony do kantyny - poczekalnia wygrywa
Porównując do kantyny są minusy - ze względy na wielkość - nie widać potraw jakie się zamawia (w kantynie jest taka możliwość), dwa - trzeba czekać do 5 minut, trzy - przy większej ilości osób jedna osoba w obsłudze czasem nie wyrabia.
Ale! cena, ilość i jakość - przegrywa z kantyną i po mimo, że byłem przyzwyczajony do kantyny - poczekalnia wygrywa