Poczekalnia

Bary Catering

Gdańsk, Lęborska 3B

Beznadzieja (1) Jakosc jedzenia jest zenujaca. Nieswieze, bez smaku, bez polotu. Proste,... Krystyna Cytryna polecam wszystkim, bo.. (1) Nie czekalem tak dlugo jak w kantynie, jest smacznie i podziwiam cierpliwosc... klient nie polecam (1) Niesty jestem mocno zawiedziony potrawy niesmaczne - wyglądają jak... Z
Niech żyje konkurencja!!!!!!! (1) Gratuluję pomysłowości konkurencji, jednak widać po tej żenującej opinii o... Właściciele Pozytywnie zaskoczony (3) Od 4 lat pracuję w budynku A1, od conajmniej dwóch uczęsczałem do baru... Leto Coś okropnego ! (1) Najgorszemu wrogowi nie podałabym takiego.......czegoś. Poziom jedzenia sięga... zniechęcona! NIE POLECAM (1) Miałem dziś nieprzyjemność zamówić w poczekalni "zapiekankę ziemniaczaną", na... Pracownik ABP Nie polecam (2) Nie polecam. Jedzenie bardzo mało (w potrawce z kurczaka było może z z 10 g... pracownik Arkońska Coś nowego! (1) Zazwyczaj stołuje się w centrum gdańska, wrzeszcza... nigdy nie jadłam na... Pola Warto odwiedzić (1) Schludne miejsce, bardzo przystępne ceny, porcje ok, mały wybór, brak... A