Praca Reserved Osowa

czy ktoś pracował w reserved w Osowie ? Ile płacą za godzinę ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Praca Reserved Osowa

Nie wiem ile na Osowej, ale w Sopocie kilka miesięcy temu w Sopocie w renomowanej lokalizacji (Monciak) proponowali 6 - max. 7 PLN brutto. Oczywiscie na zleceniu. Jak dla mnie taka stawka nawet dla studenta nie jest atrakcyjna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam tam na rozmowie mi Kobieta powiedziała 7zł, ale oczywiscie zapomniałam zapytać netto czy brutto .... ale zrezygnowałam.... ale wydaje mi się że chyba netto aczkolwiek szukają "murzynów"

I ważne, żeby ówże 'murzyn' był w pracy zawsze uśmiechnięty gdy klient patrzy i starał się mu 'doradzić' (czyt. wepchnąć chociaż jedną rzecz więcej).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o to nieźle bo w galeri bałtyckiej proponowali mi 5 zł za godzin nę hehehe żart hjakiś, nawet byłam na dniu próbnym na 10 godzina pracy masz coś ok 15 mnin przerwy i to jest grafik na nią także jak przegapisz to nie idziesz na przerwę, i ciągła robota układanie ubrań,po 10 godzinach musiałąm odsypiać 3 dni bo padałam ze zmęczenia- wyzysk i rotacja straszna

Nie w Galerii Bałtyckiej tylko w Galerii Bandyckiej (z powodu częstych kradzieży kieszonkowców i napadów na sklepy jubilerskie np. W. Kruka). Chyba, że ochrona się tam zmieniła.

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...