Praca- U7 Gdynia

Witam,

Zostałam zaproszona na 2 darmowe dni próbne do U7 w Gdyni. Stąd moje pytanie: Czy ktoś był tam na dniu próbnym lub pracował w tym miejscu? Naczytałam się na forach, że darmowe dni próbne są bezprawne i boję się, że potem ten pracodawca też nie postępuje zgodnie z kodeksem pracy. Jeśli jest ktoś kto coś słyszał o tym miejscu to bardzo proszę, podzielcie się swoim doświadczeniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca- U7 Gdynia

Sprawa darmowych pracowników nadal trwa... cóż aż się pofatyguję i to zgłoszę może nie U7 ale PiP też dobrze brzmi.

Sama się zastanawiałam czy to zgłosić ale już 5 miesięcy szukam pracy i bardzo mi zależy żeby w końcu zacząć zarabiać.... Jeśli oni faktycznie zatrudniają po tych dwóch dniach darmowych to jestem w stanie się poświęcić bo i tak siedzę w domu i nic nie robię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

może jak by to ktoś zaczął zgłaszać to praca za darmo by się skończyła i nie było by dylematu że może dostane tą prace

a kiedy masz te dni probne? mowili ci ile tam osob potrzebuja? bo z teo co widac rotacja duza..

Miałam iść dzisiaj na pierwszy dzień ale nie poszłam. Ile ludzi potrzebują- tego nie wiem. Jak byłam na rozmowie to ta cała pani kierowniczka zmiany miała jeszcze całą garść CV więc możliwe, że poszukują więcej niż jednej osoby lub są bardzo wybredni

Inne tematy z forum

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...