Ogłoszenia z KFC i Burger King - czy to oszuści? (3) Witam. Ostatnimi czasy rzucają mi się w oczy ogłoszenia z przeróżnych KFCków... zielonykwadrat Prowork opieka nad osobami starszymi opinie forum (8) Witam. Niedawno złożyłem aplikacje na stanowisko opiekuna osób starszych w... thelittleone Kreatywne CV (7) Co sądzicie o takich wynalazkach?... flav85
oklejamy.co (18) zalecam szczególną ostrożność ... ciegle zmieniaja siedziby itp. sami sie... brh_ Dzisiejszy HIT! (5) Ogłoszenie:... BigBen drogeria stars (1) Najgorsza drogeria jaka istnieje na rynku a szefostwo hamskie i bez żadnego... MK Do osób zarejestrowanych w Urzędzie pracy (94) Czy będąc zarejestrowanym w urzędzie pracy wlicza się to do... ania Sklep Giewont - jak się tam pracuje? (1) Kiełpino szukam pracy browarnia gdask (1) byly pracownik praca na umowe zlecenie z odmowa umowy o prace minimalne... piotr TransBud (2) Praca tam to chyba jakaś ściema najpierw zapraszają na dwa dni próbne... slonko RIGALL SAMO ZŁO (3) rigall zatrudniaja i zaraz zwalniaj jak masz słabszy msc nie polecam a u... BYŁY PRACOWNIK PRACA Stacja Paliw Lukoil (2) czy ktos pracowal na Stacja Paliw Lukoil i moze cos napisac ja masakra (8) Brak słów na to wszystko. Żyjemy w nienormalnym, chorym kraju. Jak zapewnić... zrozpaczona w barze"U Senwickich" w Gdyni (1) Unikajcie tam pracy jak ognia. Niby wszystko ok ale umowy, jeśli są , to... Porku Przedszkole Czwóreczka (2) czy któraś z Pań tam pracowała lub pracuje? Jakie macie opinie Emilka Hotel Królewski (20) Czy ktoś może podzielić się jakąś cenna informacją na temat pracy w tym... małaMi Tesco (7) Ktoś pracował? Jakie warunki? aaaa Zaswiadczenie o ciązy do UP. (4) Witam, jestem zarejestrowana w up jako bezrobotna, aktualnie jetem w ciązy i... hania Praca w sklepie odziezowym (11) Czesc wam;) Wiecie moze jak wyglada praca i jakie wynagrodzenie w takich... kingula2503 UWAGA NA ZILONY TROJKAT (9) Prze4strzegam wszystkie osoby aby nie przyjmowaly sie do pracy do Pizzeri... Slawek