Praca programisty PHP bez wykształcenia informatycznego. (9) Hej, Jestem po anglistyce, niestety żadna praca, w której pracowałem okazała... mlody firma henar z sopotu (3) facet zatrudnia byle kogo by kroić kasę daje 6 euro na godz.mając działalność... życzliwy Aiton Caldwell S.A. (2) Czy ma ktoś jakieś doświadczenia związane z tą firmą? curiositykilledthecat
catering do firm - grunwaldzka 516a - gdańsk (12) Czy ktoś może był na rozmowie w tej firmie, dokladnej nazwy firmy nikt nie... Michał 1989 Gdynia zatrudnię frajera tudzież idiotę (4) wymagania: -własny samochód -własna wacha -status studenta bądź emeryta... autor załamka (35) Wiecie może gdzie w Gdańsku potrzebują pracowników do biura???Kurcze juz 2... Alicja30 mam doświadczenie, wyształcenie, energię do pracy i ... dziecko... (11) moj pracodawca zatrudnil na moje miejsce corkę gł, księgowej mi natomiast... niezalogowana praca - zabezpieczenia (2) Witam! Możecie mi powiedzieć jak wygląda branża zabezpieczeń w trójmieście?... jimasek Ile zarabiają kucharze i szefowie kuchni w Gdańsku? (7) Witam, pytanie jak w tytule, chciałbym się dowiedzieć jakie są stawki dla... Szef Kuchni z Krakowa Praca w Radisson Blu (16) Czy ktoś pracował w hotelu Radisson Blu obojętnie na jakim stanowisku. Jakie... ola Eniro w Gd (5) Witam, umówiłam się na rozmowę kwalifikacyjną na czasie. Generalnie zrobiłam... Michasia Praca jak marzenie :) (5) Czy widzieliście już to ogłoszenie?... anamana OTTO - opinie (7) Witam, chciałbym żebyście napisali własne opinie o tej agencji. Pracuje na... szrammarcin Progres HR - odradzam! (3) Z całego serca nie polecam nikomu wysyłania CV do w/w agencji pracy. Ostatnio... Uprzejmy Przedszkole EUREKA (1) poszukiwali swego czasu do pracy, ktoś coś wie? ja praca szlifierz kadłubowy (3) Czy szukanie pracy w tym jednym kierunku ma sens? Pytam osoby z... Ja.. Czy w Gdyni jesteście wyzyskiwane/ni - Fryzjerstwo/stylizacja (6) Witam. Jestem nowa na forum. Niedawno przeprowadziłam się z okolic Miastka do... Joanna123456 P.U."ATES" (1) Wykorzystuje naiwność poszukujących pracy, a potem nie płaci wynagrodzenia .... Mlodyci Dla chcących założyć własną działalność gospodarczą (1) Niestety nie spełniam ich wszystkich warunków, mam więcej niż 26 lat :/ ale... Auror gracja (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/rozne-prace-chalupnicze-ogl59... sigma