BHP - praca i płaca (3) Cześć, chciałabym się Was zapytać czy wiecie jak wygląda sprawa wynagrodzenia... Ania Konsultant infolinii (5) Z litości może nazwę pominę... Przez 5 lat pracowałem w USA jako pracownik... zdesperowany prośba o pomoc (5) witam mam pytanie może ktoś udzielić mi odpowiedzi jak można umotywować w... gda
Dla tych, którzy szukają pracy "obojętnie jakiej". (3) Cześć. Może i wyważam otwarte drzwi ale chcę podzielić się kilkoma... M-B kierowcy na "próbie" a "zdarzenie drogowe" (5) Zastanawia mnie taka sytuacja: - za oknem zaczyna się zima, służby drogowe... EasyRider darmowe kosmetyki (2) szkoda, ze oferujący zapomniał dodać, że za przesyłkę trzeba zapłacić 49 zł naiwny DODATKOWA PRACA (3) Witam szukam dodatkowej pracy może być jako kierowca lub do myjni... bartas Wie ktoś coś na temat firmy APFEL na stoczni remontowej ? (6) Witam miał ktoś już styczność z tą firmą ? Poszukują Szlifierzy, Piaskarzy,... Pracownik szukam pracy kierowca kat B (6) WITAM MOZE WIECIE GDZIE MOGE ZNALESC PRACE JAKO KIEROWCA KAT B i BE OD 2... XXX A jednak można... Pa Pa Forumowicze i ruszcie w teren - szkoda czasu. (12) Zalogowałem się tu jakiś czas temu licząc na to, że może dowiem się czegoś... Bronski czy ktoś pracował dla metalzbytu (1) witam mam pytanko czy ktoś wykonywał prace zlecone dla metalzbytu na... zniwiarz ściema (10) na to ogłoszenie :... odetta AGATA meble (4) wczoraj się ogłosili wysłałem CV dzisiaj otwieram skrzynkę a tam sześć reklam... gda Dry-pol magazynier (2) Dziwne jest dla mnie to, że co chwile oferta pracy od nich pojawia się, a na... On 24 ZGŁASZAMY ZBOCZEŃCÓW (15) zgłaszajmy sobie nawzajem zboczeńców i ich ogłoszenia im więcej osób zgłosi... Full rozmowy ach rozmowy (26) drodzy forumowicze, tak jak dziś nie byłam zaskoczona od daawna i to... zaza Proszę o poradę (8) Hey mam do Państwa takie pytanie... Gdzie powinnam podjąć pracę w Biedronce... Monia S. Aroma cleaning (2) Pracowalam tam niedlugo,niestety porazka.Wlascicielka... ZNIECHECONA wiek do 30 lat.... adres mailowy - śmieciowy... (4) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/sekretarka-pracownik-biurowy-... zniesmaczona Jak już praca to za minimum (6) Ja jestem bez roboty i powiem wam tak , za 1600zł to mi się ruszać nie chce... jopas