praca w Polsce tylko dla ludzi z grupą,studenci,emeryci (9) mam 35 lat straciłam prace po 5-ciu latach w jednej firmie a 25-iu latach... załamana bezrobotna szukająca pr Piekarnia JL Rumia (5) Witam, ostatnio w/w Pan J. Lewandowski prowadził rekrutację na stanowisko... zainteresowana Praca = 11 Listopada (6) Dzień dobry Liczę na pomoc ludzi obytych z tematem. O ile się nie mylę... Perlas
Łużycka Office Park - praca w BPO/SSC - wasze opinie o firmach (1) Cześć, czy ktoś z zaglądających tu forumowiczów pracuje w jednym z biurowców... magikdzonson EVENT (1) EVENT to Cocomo Magda Esprit czy ktoś pracował????? (6) Jaka atmosfera i zarobki? Z góry thx Zuza JULA-czy ktoś został przyjęty. (3) Hej. ciekawi mnie czy ktoś został przyjęty do tego marketu, jakie są warunki... kika Asystent ds. Sprzedaży Telefonicznej w BPH (2) czy ktoś pracuje w BPH na infolini? jak tam jest? jakie zarobki? czy warto... Jadzia Drogeria Natura (5) jakie są warunki pracy? tj. wynagrodzenie, świadczenia itd? Pola Masażystkę kurde zatrudnię :) (18) Tak jak w temacie.... ja RTV Euro AGD (2) Witam. Orientujecie się dlaczego ciągle zamieszczają ogłoszenia na doradców... fika Co sądzisz o tym ogłoszeniu ? (3) Poszukuje mechanikow z dzialalnoscia gospodarcza do nowo powstajacego serwisu... abc skandal !! 40zł dniówki !? po**bało ? (49) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukiwany-pomocnik-do-budow... swiatsiekonczy Co myślicie o takich ogłoszeniach? (3) http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukuje-atrakcyjnej-asystentki-o... justka1 nie daj się oszukać (1) nie dajcie ludzie się oszukać, flota nie płaci pieniędzy ludzie czekają... też czekam na W praca w KFC (5) podzielcie się proszę swoimi wrażeniami na temat pracy w KFC. Chodzi mi... oooo Ogoszenie na 3 stanowiska; Cyfra + (2) Hej, czy nie wiecie coś nt. tego ogłoszenia ??! Czy w ogóle WARTO tam wysyłać... Johnny B. AutoLand Gdańsk (2) Jakie tam są zarobki magazyniera, jak atmosfera i praca? Ktoś tam był i może... jj brak zaświadczenia o ubezpieczeniu (8) Witam, czy ktoś wie może jakie konsekwencje grożą pracodawcy który na wyraźną... Kaja Ile zarabia kurier ? (4) Jak w temacie, może wiecie ile zarabia kurier mając własnego busa w DHL ?... ASIA