Wie ktoś coś na temat firmy APFEL na stoczni remontowej ?

Witam miał ktoś już styczność z tą firmą ? Poszukują Szlifierzy, Piaskarzy, Malarzy. Chodzi mi czy są wypłacalni itp. link do ogłoszenia: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/przyjme-do-pracy-szlifierzy-piaskarzy-malarzy-na-stocznie-remontowa-takze-do-przyuczenia-ogl5580213.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wie ktoś coś na temat firmy APFEL na stoczni remontowej ?

Hej,czy dowiedziałeś się czegoś na temat firmy APFEL,bo ja też szukasz informacji o tej firmie i nie mogę nic znaleźć ,możne bym się tam zatrudnił ,ale mam obawy.Pozdrawiam

Pracuje tam, jeszcze nie było wypłaty, jak bede miał informacje czy są wyplacalni to sie odezwe. pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A atmosfera w firmie dobra,czy jeden drugiego w łyżce wody by utopił?!Bo znam takie przypadki ze stoczniowych spółek! Pozdro

Pseudo firma nie ma kasy .Prowadzący kłamca i oszust nie wypłacają pieniędzy za wypracowane godziny które tez bardzo często obcinają.Za kasą trzeba chodzić i prosić. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Banda oszustow . firma to jedna wielka sciema . nie wyplacaja pieniedzy , obcinaja godziny , nie daja zadnych umow jak to obiecuja na poczatku i strasza obcinaniem stawki . zenada

Inne tematy z forum

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...