Czy wchodzą tu pracodowcy ? (2) Poszukuję pracy najlepiej w sklepie z odzieżą używaną, ponieważ w tej branży... anonim Asystentka dyrektora z angielskim? (10) Czy ktoras z Pan otrzymala odpowiedz po wyslaniu aplikacji? Mala praca modelki - uwaga (3) dziewczyny nie wierzcie w takie ogłoszenia!... fotograf
praca w Straży Miejskiej (5) Wie ktos jak wyglada rekrutacja z czego sie sklada no i test sprawnosciowy madzia IDEALNY PRACODAWCA? (22) Napiszcie proszę, jaki według Was, powinien być idealny pracodawca - pytam... Halewicz Kredyty Chwilówki (2) Widzę, że mają nowe ogłoszenie:) Więc w razie czego to na rozmowie pytają... Sandi akwizycja (2) szukają jeleni... aaa UWAGA NA- GRZEGORZA B. z GDYNI. (6) Robi CZYSZCZENIE I PRANIE DYWANÓW I TAPICERKI AUTA. Robisz u niego, obiecuje... X.X. Praca w VW Kulikowski Gdynia (12) Czy warto aplikować? xxx spawacz (1) tez tam pracowałem ,bardzo male pieniążki można zarobić ale faktycznie w... były pracownik Bo wy nyscie chcialy dlubac caly dzien podczas pracy w nosie (4) i tyle. Jak trzeba troszeczke popracowac to jest afera nieprawda? A , ze... Ja pracodawcy (12) po jakim czasie się do was odzywają pracodawcy? laura Niezależny Dostawca Prądu - kolejna ściema? (7) Czyżby kolejne naciągactwo? Opłata za kurs przygotowawczy do pracy - 99zł? I... yadzia Fundacja na Rzecz Osób Niewidomych i Niepełnosprawnych Pomóż i Ty (4) Czy ktoś z Państwa aplikowal do firmy "Fundacja na Rzecz Osób Niewidomych i... Szukajacy pracy Witam wszystkich zainteresowanych praca na statkach (1) Zdecydowałem się napisac ponieważ nie mogę patrze na chamstwo jakie sie... Uczciwy ZAROBKI W LIDLU (3) Witam może ktoś mi powiedzieć jakie sa zarobki w sklepach Lidl dla nowo... Ewka Piękne ogłoszenie - cała tajemnica (1) Wróżka nawiąże wspólpracę Gdańsk Wróżka nawiąże współpracę ze salonem... JS VERKSTER - proszę o opinie (1) Jak w temacie. Mam okazję podjąć tam pracę. Proszę o opinie jeżeli ktoś z Was... mała Akropol budownictwo (2) "Firma usługowo-budowlana Akropol posiada 12-letnie doświadczenie, własny... a&g ks sanepid (7) witam, mam pytanie, kiedyś wyrobiłam sobie ks sanepid ale nie mam juz dawno... monia