Pytanie odnośnie pracy

Hey,

Nazywam się Monika, mam 22 lata mam lekki problem ze znalezieniem pracy... Gdyż od urodzenia praktycznie walczę z epilepsją, a ataki średnio raz na rok, a nawet teraz 1.5 roku bez nich... Lecz w czasie rozmowy o prace, dopóki pracodawca się o tym nie dowie to jest fajnie...
jak dojdziemy do tego tematu zawsze mam dziękuje....
Nie był to raz czy dwa, czemu ta choroba tak razi ludzi ?
Nawet nie dadzą mi się wysłowić, tylko od razu mnie wypraszają...

Liczę na pomoc, lub info. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pytanie odnośnie pracy

do jakiego tematu dojdziecie . pyta Cie ktos o stan zdrowia? podczas rozmowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Monika - po co wogóle o tym wspominasz? Myślę, że na Twoim miejscu poinformowałabym jedynie najbliższych współpracowników (kolegów z pokoju) i to dopiero po rozpoczęciu pracy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam się z ~Kati. Może lepiej nie mówić od razu o chorobie. Odezwij się do mnie gg 2745420. Może mogłabym Ci pomóc

Hi Monika. Czy ty znasz sie na jazykach? Chcalbym ciebie pomoc.

z epilepsją bardzo trudno o pracę,coś wiem na ten temat...siedzę cicho,nikomu ani słowa,choc nie ukrywam trochę ryzykowne to jest.Wszyscy się boją tej choroby jak diabeł święconej wody.Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu pracy życzę

u mnie w pracy jest dziewczyna chora na epilepsję. Też na początku byliśmy przerażeni ale podrukowała każdemu opis choroby i co należy robić w przypadku ataku i okazało się, że mamy zupełnie mylne pojęcie o tej chorobie, poza tym wiedza nas uspokoiła. No i, odpukać, 3 lata i jeszcze w pracy się nic nie zdarzyło:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koleżanka pracowała na czatach.. Takie bajerowanie facetów za pieniądze.. Siedzisz przed kompem, piszesz na klawiaturze.. Myślę, że jak do nich napiszesz, to nikt Cię z powodu epilepsji nie wyrzucii pod pretekstem, no nie wiem złego wrażenia na kliencie.
Jak już być niczego innego i normalnego nie znalazła :)

Pozdr.

Inne tematy z forum

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...