Piotr i Paweł - kasjer Wrzeszcz (3) Witam mam pytanie czy ktos tam pracował , proszę o opinie dziekuje lenka Pytanie do tych co maja firmy.... (4) jest ktoś taki?? Dla firm Sigmapro7 opiekun medyczny (3) Czy ktoś cos słyszlal lub wie o tej firmie? magda
Piotr i Paweł Północ Sp. z o.o. Szef działu ( chemia/agd/ spożywka/ przetwory/napoje/piekarnia-cukiernia/warzywa) (1) Szef działu ( chemia/agd/ spożywka/... Piotrek Jest znowu-kobieta mrówka:-)))))))))))))))))))))) (14) ja p...ę coś niesamowitego to ogłoszenie! niemrówka ile za sprzątanie? (1) ile można powiedzieć że chce sie zarobić za sprzątanie biura o pwierzchni... Diana12 oszuści (2) ogłoszenie jest, że szukają pracownika biurowego, wiec się umawiasz i... ja oszukana (3) mi ten pan też ostatniej wypłaty nie wypłacił ,odradzam pracy w tej ala firmie oszukna3 MASAZYSTKI EROTYCZNE (3) w erze trendow gdzie powstaja coraz to nowsze gabinety masazu dla panow... fizjoterapeutka Pracownik Ochrony - Hotele - Trójmiasto - 8zł/netto (2) firma wstydzi się ujawnić-wiadomo od razu czego można sie spodziewać Boczek Problem z umową o dzieło pomóżcie!:( (3) Witam podpisałam wczoraj umowę o dzieło z firmą(Agencją pracy tymczasowej)... pablo21szalony JAK DOSTAC SIE DO hestii? (13) Wyslałamjuz milion cv przez ich strone i na maila.wiem ze sa jakies maile... jachcedohestii trojmiejska sZkola fotografii (3) czy ktos wie cos nt tej szkoly? ogloszenie pokazuje sie juz po raz kolejny.... az Praca na infolini przychodzącej (7) Wie ktoś może co to za firma??... przyszłażona Big Apple (6) Odradzam komukolwiek prace w resturacji samoobsługowej Big Apple !!! Praca... Były pracownik uwaga na stocznie darłowo (1) oszuści jednym słowem mówiąc wysyłają do niemiec na wieże wiatrowe przez... oszukany Patrol interwencyjny pruszcz gdański (1) co to za ogłoszenie? Boczek Umowa o pracę tymczasową a macierzyński. (8) Hej, mam pytanie dot. zatrudnienia na zasadzie umowy o pracę tymczasową.... Bombelkowa szukam pracy (2) 15-to latek szuka pracy,roznoszenie ulotek,korepetycje z informatyki,naprawa... adi Kurs - czy warto? (4) Witam ;-) Znalazłam ogłoszenie w dziale praca na trójmieście... kursy ;-)