praca na platformach (3) czy ktoś wie cośna temat pracy w firmie pani anny foremniak z trondhaim xxxxxx Prace magazynowe-odzież (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/prace-w-magazynie-odziezowym-... małami TRYGON Sport (1) Ktoś coś wie może na temat tej firmy? Bec
I po co ten cały cyrk.. (10) Zaczyna się od oferty: "Prężnie rozwijająca się firma (a powinno być... ops AD - Pomoc przy prowadzeniu autohandlu we wrzesczu (3) ciekawe kogo Pan szuka? azja hotel bazuny (2) witam jestem zainteresowana pracą w tym hotelu,czy ktoś może coś powiedzieć... ania Magazynier Kowale 1/2etatu (1) Witam , czy ktoś z wie coć na temat tej pracy ogłoszenie pojawia się kilka... Magda Specjalistka do spraw artystycznych poszukiwana (1) ktos tam dzwonil?? ktos wie o co w tym chodzi?? będe wdzieczna za kazda... hihi Studencie ROMANISTYKI - gdzie po studiach? praca (7) Czesc! Wlasnie przeprowadzilam sie do Gdyni i zastanawiam sie, czy... Romanistka czy ktoś wysyłal cv do jubiler eliza Toruń (5) Poszukiwali ekspedientek, do sklepow w gdansku i gdynii czy ktos z was wysłał... żmijka NEW LOOK Zdjęcia do dokumentów dla firm i osób prywatnych (1) widzieliscie te "profesjonalne" zdjecia w ogloszeniu?? i te ceny ja pitole! w... justyn dziewczyna w myjni lub sprzatajaca auta (6) co o tym myslicie?? skladac tam cv? bo nigdy nie widzialam dziewczyny na... juss FIRMA KURIERSKA K-EX (2) OMIJAJCIE TA COS SZEROKIM LUKIEM !!! Ta firma to masakra jest ! Narobisz sie... gosc własna działalność a umowa o pracę (20) Nie chodzi mi o wymyślanie własnego biznesu, tylko o współpracę na zasadzie... agnieshka203 Idzie fala bezrobocia (21) Zbliża się i do Polski ta fala bezrobocia. Pracodawcy skrzętnie zapisują IP... Halewicz Plastic displaj (1) chciałbym się dowiedzieć czegoś o firmie Plactic displaj czy warto podjąć tam... zainteresowany trojmiasto.pl? (11) składałem parę razy CV na stanowiska redaktorów i koordynatorów w ww. portalu... obywatel miasta A-Zet - firma księgarska (1) Ktoś coś wie? Nie wiem czemu w sieci podane są różne ich adresy? a... AgusiaGda Grafik - oferta pracy Euro-Spot, nie polecam (2) Nie polecam miejsca racy w firmie Euro-Spot. Pracodawca co chwilę zmienia... ka SIÓDEMKA ITP FIRMY KURIERSKIE (6) PYTANIE O ZAROBKI, WARUNKI PRACY ( ZAZWYCZAJ WŁASNA DZIAŁALNOŚC, SAMOCHÓD) KKK