KOS ul. Piwna (4) Czy ktoś tam pracował ,bo słyszałam nie pochlebne opinie lenka Umowa zlecenie- po jakim czasie jestem ubezpieczona (7) Witam Otrzymałam w/w umowę na okres 3 mies. Może ktoś wie jak szybko... onaaaaaaaaaaaaa szukaja nie wiem kogo... (3) Agencja PHP prowadzi rekrutację hostess do pracy podczas eventów w... ja
praca na platformach (3) czy ktoś wie cośna temat pracy w firmie pani anny foremniak z trondhaim xxxxxx Prace magazynowe-odzież (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/prace-w-magazynie-odziezowym-... małami TRYGON Sport (1) Ktoś coś wie może na temat tej firmy? Bec I po co ten cały cyrk.. (10) Zaczyna się od oferty: "Prężnie rozwijająca się firma (a powinno być... ops AD - Pomoc przy prowadzeniu autohandlu we wrzesczu (3) ciekawe kogo Pan szuka? azja hotel bazuny (2) witam jestem zainteresowana pracą w tym hotelu,czy ktoś może coś powiedzieć... ania Magazynier Kowale 1/2etatu (1) Witam , czy ktoś z wie coć na temat tej pracy ogłoszenie pojawia się kilka... Magda Specjalistka do spraw artystycznych poszukiwana (1) ktos tam dzwonil?? ktos wie o co w tym chodzi?? będe wdzieczna za kazda... hihi Studencie ROMANISTYKI - gdzie po studiach? praca (7) Czesc! Wlasnie przeprowadzilam sie do Gdyni i zastanawiam sie, czy... Romanistka czy ktoś wysyłal cv do jubiler eliza Toruń (5) Poszukiwali ekspedientek, do sklepow w gdansku i gdynii czy ktos z was wysłał... żmijka NEW LOOK Zdjęcia do dokumentów dla firm i osób prywatnych (1) widzieliscie te "profesjonalne" zdjecia w ogloszeniu?? i te ceny ja pitole! w... justyn dziewczyna w myjni lub sprzatajaca auta (6) co o tym myslicie?? skladac tam cv? bo nigdy nie widzialam dziewczyny na... juss FIRMA KURIERSKA K-EX (2) OMIJAJCIE TA COS SZEROKIM LUKIEM !!! Ta firma to masakra jest ! Narobisz sie... gosc własna działalność a umowa o pracę (20) Nie chodzi mi o wymyślanie własnego biznesu, tylko o współpracę na zasadzie... agnieshka203 Idzie fala bezrobocia (21) Zbliża się i do Polski ta fala bezrobocia. Pracodawcy skrzętnie zapisują IP... Halewicz Plastic displaj (1) chciałbym się dowiedzieć czegoś o firmie Plactic displaj czy warto podjąć tam... zainteresowany trojmiasto.pl? (11) składałem parę razy CV na stanowiska redaktorów i koordynatorów w ww. portalu... obywatel miasta