Praca dla wózkowego czołowego z dużym doświadczeniem za 4-5k brutto

Znajdę taką pracę w gdańsku? Podawać firmy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Praca dla wózkowego czołowego z dużym doświadczeniem za 4-5k brutto

Magazynier z uprawnieniami na wózek może tyle zarobić, sam wózkowy - nie wiem, ale 4k brutto to żaden rarytas tylko większa miska ryżu więc pewnie tak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam uprawnienia UDT, obecnie na ręke zarabiam 2800. I zastanawiam się czy to dużo czy mało jako operator wózka widłowego. Jak są firmy oferujące o wiele więcej to podawać.

Raczej mało, bo dużo na pewno nie. Ja jestem magazynierem z obsługą wózka widłowego i mam prawie 5k brutto. Oczywiście świeży pracownik tyle nie dostaje, zaczynałem od kwoty o wiele mniejszej ale jestem po kilku podwyżkach. Nazwy firmy pozwolę sobie nie podawać, bo firma bardzo mała, zresztą i tak nie szuka pracowników. A Ty kiedy ostatnio byłeś po podwyżkę?

W tym roku mają być podwyżki rzędu 400-500 zł brutto. Firma daje co roku podwyżkę dla osób którzy mają umowę na czas nieokreślony i podwyżki dostają osoby którym zmienia kończąca się umowa. A ile lat już pracujesz w swojej firmie?

Inne tematy z forum

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...