Praca opiekunki dziecięcej/Pomoc domowa

I znowu to samo...ogłoszenie: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szukam-mlodziutkiej-baby-sitter-super-zarobki-stala-wspolpraca-idelana-praca-dla-mlodej-uczennicy-ogl4819014.html tyle ze w zmienionej formie...Już mnie to nuzy i irytuje. Ludzie (a zwłaszcza młode kobiety uczące się lub nie) przestancie przeglądać takie ogłoszenia, to frustraci seksualni w rodzaju tego ogłoszeniodawcy przestaną zamieszczać takie propozycje 'wspolpracy'. Czy napradwe nie mozna inaczej zarobic pieniazków niz przez k...wienie się ??!! Życzę Panu milych łowów "młodziutkich" Pań (studentek zaocznych;wieczorowych ??).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca opiekunki dziecięcej/Pomoc domowa

Ogłoszenie zostało zablokowane przez admina. Ale i tak nic nie da bo pojawi się takie same ogłoszenie zmienionej wersji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...